Tranarövägen 4, Ingarö

3 295 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Barnviksnäs 1:41

Adress

Tranarövägen 4 - Ingarö

Kommun

Värmdö

Typ

1 plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1965

Boarea

73m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

2 137m2 - Friköpt

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Barnviksnäs

Utgångspris

3 295 000 kr

45 137 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Charmigt hus/fritidshus med generösa byggrätter för huvudbyggnad upp till 150 kvm!

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Charmigt hus/fritidshus i gemytliga Barnviksnäs mycket nära till havsbad och härligt skärgårdsliv. Denna fastighet erbjuder generösa byggrätter och huvudbyggnaden får vara upp till 150 kvm samt 40 kvm komplementsbyggnad. Tomten som är på 2 137 kvm erbjuder både fruktträd, gräsytor och buskar. Huset är välplanerat med välkomnande hall, tre bra sovrum, vardagsrum med öppen spis, kök och badrum. Från köket har man utgång till husets altan på baksidan. På fastigheten finns även gäststuga, carport samt stort förråd. På promenadavstånd finns områdets båtklubb där man har tillgång till en båtplats. Här finns även områdets badplats och inte långt härifrån finns även tennisbanor och boulebana. Området kännetecknas av klassisk skärgårdsnatur och det finns fina strövområden i trakten, tex kan man promenera runt Tranarö längs vattnet. Ett par hundra meter bort ligger badstranden i bästa söderläge. På ängen brukar samfälligheten ordna midsommarfirande med spelmanslag. Runt hela Tranarö finns också en motionsslinga. Denna fastighet är en av få i Barnviksnäs/Tranarö som har en byggrätt om 150 m² byggnadsarea! Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Maria Hermansson

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-7254064

  maria.hermansson@lansfast.se Läs mer om Maria

  Extra kontaktperson

  Jonas Lönnroth

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-162 70 87

  jonas.lonnroth@lansfast.se Läs mer om Jonas

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Gäststuga, carport och stort förråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1965

  Tillbyggnad/renovering: 1990

  Uppvärmning

  Direktverkande el

  TV

  Tv-antenn

  Bredband

  ADSL

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Värmdö Barnviksnäs GA:1 Last: Avtalsservitut: Villa Och Årlig Avgäld, 01-IM4-67/6438.1 Planbestämmelser: Byggnadsplan (1966-08-04)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  47 517 kr/år

  Elkostnad:

  4 792 kr/år

  Uppvärmning:

  37 800 kr/år

  Vatten/avlopp:

  2 925 kr/år

  Samfällighet:

  2 000 kr/år

  Total driftkostnad:

  47 517 kr/år

  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/avgift:

  8 049 kr (55 566 kr)

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Fastighetsägaren har bott permanent i huset året om. Kostnad för försäkring tillkommer.

  Pantbrev:

  7 st om totalt 673 000 kr

  Taxeringsvärde:

  2 246 000 kr varav mark 1 332 000 kr

  Värdeår:

  1982

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1965

  Tomtarea:

  2 137m2

  Grundmur:

  Betong

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Sadeltak - plåt

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el

  Vatten/avlopp:

  Enskilt vatten, Enskilt avlopp. BDT till 2-kammarbrunn och infiltration. WC till sluten tank (3kub).

  Renoveringar:

  Tillbyggnad/renovering: 1990

  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor