Finnhagsvägen 23, Knivsta

4 300 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Ekeby 1:278

  Adress

  Finnhagsvägen 23 - Knivsta

  Kommun

  Knivsta

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1988

  Boarea

  133m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  2 293m2 - Friköpt

  Rum

  6 rok varav 4 sovrum

  Område

  Alsike

  Accepterat pris

  4 300 000 kr

  32 331 kr/m2

  Lugnt belägen villa med absolut närhet till allt Alsike och Knivsta har att erbjuda.

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Längst in på gatan och helt utan störande trafik finner ni detta väl omhändertagna enplanshus. Huset ligger smart placerat på tomten och har minimalt med insyn från grannar. Huset har genom åren förädlats av sina nuvarande ägare och är idag i ett fint skick både in- och utvändigt. Planlösningen ger ett arbetsvänligt kök och tvättstuga med groventré in till höger från hallen. Rakt fram från hallen finner ni först ett smakfullt renoverat badrum för att sedan komma vidare in till vardagsrummet. Vardagsrummet har en härlig braskamin och fint ljusinsläpp från husets baksida där det även finns en altan med inbyggd bubbelpool. Efter vardagsrummet ligger det tre sovrum i rad som alla har fönster ut mot husets baksida. Längst in i huset finns ytterligare ett badrum med badkar och här finns även ett fönster som tillsammans med spotlights i taket ger ett fint ljus. Det stora sovrummet med fönster mot husets framsida har ljusa väggar och är utrustat med en rejäl skjutgarderob längs hela kortsidan av rummet. I husets mitt finner ni ett rum som idag används som matsal med fint ljusinsläpp genom stora fönster som vetter ut mot framsidan. För dig som vill komma hem till lugnet efter en stressig vardag är det här något alldeles speciellt. Här bor du med närhet till grannar och kompisar till barnen men tack vare tomtens placering ligger huset ändå avskilt vilket skapar ett härligt lugn. Låt barnen ta cykeln nedför backen så behöver de inte ens trampa för att hitta kompisar att leka med. Härifrån har ni flertalet förskolor och skolor inom kort avstånd och till närmsta matbutik tar du dig med cykel på endast några minuter. Buss till Knivsta station för anslutande tåg mot exempelvis Stockholm går ca 500 meter från huset, eller varför inte ta bussen åt andra hållet till Uppsala? Med bil tar du dig lätt in till Uppsala via mindre vägar eller E4:an som kan ta dig precis vart som helst i världen. Varmt välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Praktisk hall med strålande förvaring i stor skjutgarderob som sväljer familjens alla skor och ytterkläder. Väggarna är ljust målade medan golvet går i mörkare toner.

  Kök

  Stort och arbetsvänligt kök med vackra ekbänkar och ljusa luckor. Här finns sittplatser vid köksön där det även finns en inbyggd vinkyl och nedsänkta eluttag. Köket är utrustat med bred induktionshäll och tillhörande fläkt, ugn, mikro, kyl, frys, samt diskmaskin.

  Tvättstuga

  Ljus och härlig tvättstuga som även fungerar som praktisk groventré. Här är väggarna vita och golvet består av gråmålad plastmatta. Här finns både tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk med praktiska skåp, ett städskåp samt värmepumpen.

  Duschrum

  Renoverat 2012 med vitt kakel och grått klinkergolv med golvvärme. Här finns duschhörna, handdukstork, vägghängd toalett, handfat samt smakfull förvaring infälld i väggen.

  Vardagsrum

  Ljusa väggar och originalparkett. Flera stora fönster som vetter ut mot skogsparti där det även finns en altan med infälld bubbelpool från -16. I vardagsrummet finns plats för sittmöbler invid den värmande kaminen.

  Sovrum

  Vita väggar plus en fondvägg med fototapet. Mörkt laminatgolv och förvaring i två garderober.

  Sovrum

  Grått golv och vita väggar. Även här finns en vägg med fototapet och förvaring i en garderob.

  Sovrum

  Rymligt sovrum med vitlaserat ekgolv och ljusa väggar. Fönster ut mot husets baksida med morgonsol.

  Badrum

  Helkaklat badrum med fönster som ger rummet härligt ljus. Här finns badkar, handfat med kommod, infällda spotlights i taket samt golvvärme.

  Sovrum

  Stort sovrum med vacker utsikt över trädgården. Här har du tapetserade väggar i ljusa toner samt ett fint vitlaserat ekgolv. Förvaringsmöjligheterna är mycket goda i skjutgarderob som löper längs hela väggen.

  Allrum / matsal

  Mitt i huset ligger allrummet som idag används som matsal. Härligt socialt rum där gästerna kan njuta samtidigt som middagen färdigställs i köket.

  Tomt

  Tomten är nyligen utplanad och där planeras nu att finplanera marken med jord och sedan så nytt gräs.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1988

  Uppvärmning

  Frånluftsvärmepump

  Bredband

  Fiber via Telia

  Bilplats

  Plats för en bil i garage. Asfalterad garageuppfart med plats för minst fyra bilar till.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Knivsta Ekeby GA:1, Gemensamhetsanläggning: Knivsta Ekeby GA:2 Förmån: Officialservitut Väg, 03-74:376.1 Planbestämmelser: Byggnadsplan (1985-01-03) Vattenskyddsområde (1962-12-06)

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  55 372 kr/år

  Försäkring:

  6 230 kr/år

  Elkostnad:

  37 012 kr/år

  Vatten/avlopp:

  7 132 kr/år

  Renhållning:

  2 758 kr/år

  Samfällighet:

  2 040 kr/år

  Sotning:

  200 kr/år

  Total driftkostnad:

  55 372 kr/år

  Personer i hushållet:

  4 st

  Kommentar:

  Elkostnaden avser både uppvärmning och hushållsel.

  Pantbrev:

  9 st om totalt 2 500 000 kr

  Taxeringsvärde:

  2 716 000 kr varav mark 961 000 kr

  Värdeår:

  1988

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1988

  Tomtarea:

  2 293m2

  Grund:

  Krypgrund

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  Isolerglasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftsvärmepump

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor