Göte Turessons väg 12 (Hus 31), Uppsala

5 295 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Mån 22 Jul 17:00 - 17:30

   Välkomna till vårt visningshus på Genetikvägen 39.

   Anmäl till visning

   Projekt

   Ekparken

   Tillbaka till projektets översikt
   Adress

   Göte Turessons väg 12 (Hus 31) - Uppsala

   Kommun

   Uppsala

   Typ

   2 plan

   Boendeform

   Friliggande villa

   Byggår

   2020

   Boarea

   123m2

   Areauppgifter enligt ritning(ar)

   Tomtarea

   270m2 - Friköpt

   Rum

   5 rok varav 3-4 sovrum

   Område

   Ultuna

   Pris

   5 295 000 kr

   43 049 kr/m2

   Alldeles intill befintlig parkmiljö bygger vi nu ett lugnt område.

   Välkommen till ett naturnära men samtidigt ett stadsnära område. Husen ligger lugnt och skyddat på återvändsgata där flertalet av husen är belägna intill parkmiljö. Området Ekparken ligger lägst norrut och närmast city samt är omringat med trädrader och parkmiljö, vilket ger en ombonad känsla. Perfekt område för barnfamiljen där barnen kan springa fritt och leka eller för dig som bara vill ha ett bekvämt och bekymmersfritt boende. I området planeras en lekplats med bollplaner, klätterställningar och gungor. Dessutom har ni gångavstånd till både förskola och skola. Om ni inte tar cykeln till city så går stadsbussarna frekvent från Ulltuna Trädgårdsstad. Väljer ni en längre tur så når ni snabbt och smidigt E4:an. Med ett boende i Ulltuna Trädgårdsstad har ni även närhet till handel i Boländerna. I grannområdet Sunnersta erbjuds det både bad eller skridskoåkning på Mälaren eller varför inte lite lek i Sunnerstabacken? Längst Upplandsleden kan ni motionera i vacker miljö. Våra 2-planshus är på 123 kvm och dess flexibla planlösning gör att du själv kan bestämma hur du vill att ditt hem ska fungera. Tomtstorlekar varierar mellan 244 kvm - 390 kvm. Trädgården erbjuder dubbla uteplatser, en på framsidan och en på baksidan, vilket ger möjlighet till extra härliga soltimmar. Husen har vi ritat med mycket rymd och stora fönsterpartier, så att dagsljuset når långt in i rummen. Husen har ett b.la trevligt allrum på nedervåningen och en ”bardel” i köket som bidrar till den sociala atmosfären i rummet. Tack vare den flexibla planlösningen så finns det möjlighet till tre – fem sovrum! Självklart finns helkaklade badrum på båda våningsplanen. Det ska vara enkelt att bo i hus så därför är allt är nyckelfärdigt när du flyttar in. Även gräsmattan finns där. Parkerar bilen gör du smidigt i den egna carporten på framsidan. Intill har vi placerat ett förråd. Välkommen hit och välkommen hem!

   Ansvarig mäklare

   Extra kontaktperson

   Sofia Sundberg

   Nyproduktion/Kommersiella

   0704-30 36 76

   sofia.sundberg@lansfast.se Läs mer om Sofia

   Alla bilder

   Visning

   Visning 1

   2019-07-22 17:00:00 2019-07-22 17:30:00 40 Bostadsvisning Göte Turessons väg 12 (Hus 31), Uppsala 59,817144123017, 17,6465427875519 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hus 31

   Välkommen till Ekparken och detta tilltalande 2-plans hus, i bostadsrättsform, om 123 kvm. Huset ligger med ett gavelläge efter en lugn återvändsgata. Tomten är på ca 270 kvm och här ges utrymme och möjlighet för både lek och skapande. Uteplatser finns på båda sidor av huset, på framsidan finner ni en stenlagd med härlig kvällssol och på baksidan finns en med trätrall med sol på morgonen samt fram på dagen. Så här ges möjlighet att ta tillvara på dygnets alla soltimmar. Det ska vara enkelt att bo i hus så därför är allt nyckelfärdigt när du flyttar in. Parkerar bilen gör du smidigt i den egna carporten eller på husets uppfart. Intill har vi placerat ett förråd med plats för bland annat utemöbler, fritidsutrustning och verktyg. Praktisk huvudentré med klinkergolv och gott om förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrar samt direkt anslutning till den kombinerade tvättstuga och duschrum. Ytterligare badrum finner ni på bostadens andra plan. Huset erbjuder entréplan med ett stort och rymligt kök där utrymme ges för en ordentlig matplats. Öppet mot köket, via en ”bar-lösning” finns vardagsrummet som ger gott om utrymme för soffgrupp eller varför inte sätta upp en vägg för att skapa ett sovrum till. Från vardagsrummet tar man sig ut till en av uteplatserna. Övervåningen inrymmer tre sovrum samt ett allrum som även det kan nyttjas som sovrum vid behov. För er som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, till exempel en kamin i vardagsrummet eller varför inte en ljusare parkett. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

   Tomt

   Upplåtelseform: Friköpt

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 2020

   Uppvärmning

   Frånluftsvärmepump

   TV

   Fiber via IP-Only

   Bredband

   Fiber via IP-Only

   Läs mer

   Dokument - klicka för att ladda ner

   Fakta

   Ekonomi

   Fastighetsavgift/skatt:

   0 kr / år

   Driftkostnad:

   24 148 kr/år

   Försäkring:

   5 000 kr/år

   Uppvärmning:

   10 148 kr/år

   Samfällighet:

   9 000 kr/år

   Total driftkostnad:

   24 148 kr/år

   Byggnad

   Byggår:

   2020

   Tomtarea:

   270m2

   Grund:

   Platta på mark

   Stomme:

   Trä

   Bjälklag:

   Trä

   Fasad:

   Trä

   Takbeklädnad:

   Betongpannor

   Fönster:

   3-glasfönster

   Uppvärmningssystem:

   Frånluftsvärmepump

   Vatten/avlopp:

   Kommunalt VA.

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor