Göte Turessons väg 14 (Hus 32), Uppsala

5 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Projekt

  Ekparken

  Tillbaka till projektets översikt
  Adress

  Göte Turessons väg 14 (Hus 32) - Uppsala

  Kommun

  Uppsala

  Typ

  2 plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  2020

  Boarea

  123m2

  Areauppgifter enligt ritning(ar)

  Tomtarea

  244m2 - Friköpt

  Rum

  5 rok varav 4 sovrum

  Område

  Ultuna

  Pris

  5 195 000 kr

  42 236 kr/m2

  Alldeles intill befintlig parkmiljö bygger vi nu ett lugnt område.

  Välkommen till ett naturnära men samtidigt ett stadsnära område. Husen ligger lugnt och skyddat på återvändsgata där flertalet av husen är belägna intill parkmiljö. Området Ekparken ligger lägst norrut och närmast city samt är omringat med trädrader och parkmiljö, vilket ger en ombonad känsla. Perfekt område för barnfamiljen där barnen kan springa fritt och leka eller för dig som bara vill ha ett bekvämt och bekymmersfritt boende. I området planeras en lekplats med bollplaner, klätterställningar och gungor. Dessutom har ni gångavstånd till både förskola och skola. Om ni inte tar cykeln till city så går stadsbussarna frekvent från Ulltuna Trädgårdsstad. Väljer ni en längre tur så når ni snabbt och smidigt E4:an. Med ett boende i Ulltuna Trädgårdsstad har ni även närhet till handel i Boländerna. I grannområdet Sunnersta erbjuds det både bad eller skridskoåkning på Mälaren eller varför inte lite lek i Sunnerstabacken? Längst Upplandsleden kan ni motionera i vacker miljö. Våra 2-planshus är på 123 kvm och dess flexibla planlösning gör att du själv kan bestämma hur du vill att ditt hem ska fungera. Tomtstorlekar varierar mellan 244 kvm - 390 kvm. Trädgården erbjuder dubbla uteplatser, en på framsidan och en på baksidan, vilket ger möjlighet till extra härliga soltimmar. Husen har vi ritat med mycket rymd och stora fönsterpartier, så att dagsljuset når långt in i rummen. Husen har ett b.la trevligt allrum på nedervåningen och en ”bardel” i köket som bidrar till den sociala atmosfären i rummet. Tack vare den flexibla planlösningen så finns det möjlighet till tre – fem sovrum! Självklart finns helkaklade badrum på båda våningsplanen. Det ska vara enkelt att bo i hus så därför är allt är nyckelfärdigt när du flyttar in. Även gräsmattan finns där. Parkerar bilen gör du smidigt i den egna carporten på framsidan. Intill har vi placerat ett förråd. Välkommen hit och välkommen hem!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Sofia Sundberg

  Nyproduktion/Kommersiella

  0704-30 36 76

  sofia.sundberg@lansfast.se Läs mer om Sofia

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Välkommen till området Ekparken och första längan som består av friköpta och flexibla kedjehus om 123 kvm. Tomten är på 244 kvm och ligger i ett trevligt söderläge, där ni även finner bostadens uteplats. Det ska vara enkelt att bo i hus så därför är allt nyckelfärdigt när du flyttar in. Parkerar bilen gör du smidigt i den egna carporten på framsidan. Intill har vi placerat ett förråd med plats för bland annat utemöbler, fritidsutrustning och verktyg. Huvudentré med klinkergolv och gott om förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrar. Ni kommer direkt in i det stora och tilltalande köket som erbjuder bardel mot vardagsrummet som bidrar till den sociala känslan i bostaden. Här har vi hemmets hjärta och knutpunkt. Här samlas man för att inta sin måltid eller samtala kring dagens händelser. Huset erbjuder en flexibel planlösning. Här kan du välja till eller ta bort vissa väggar för att anpassa huset till just din livsstil. Välj mellan tre – fem sovrum! Helkaklade badrum finns på båda våningsplanen. För er som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, till exempel en kamin i vardagsrummet köket eller varför inte en ljusare parkett. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2020

  TV

  Fiber via IP-Only

  Bredband

  Fiber via IP-Only

  Bilplats

  Carport

  Möjligt tillträde

  Q2-Q4 2020

  Övrigt

  Länk till projektet: http://www.besqab.se/bostaeder/intresseanmaelan/ultuna-traedgardsstad-ekparken/projektet/

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  0 kr / år

  Driftkostnad:

  24 148 kr/år

  Försäkring:

  5 000 kr/år

  Uppvärmning:

  10 148 kr/år

  Samfällighet:

  9 000 kr/år

  Total driftkostnad:

  24 148 kr/år

  Byggnad

  Byggår:

  2020

  Tomtarea:

  244m2

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten och avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor