Svia 38, Uppsala

4 500 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Svia 8:16

  Projekt

  Parhus i Svia

  Tillbaka till projektets översikt
  Adress

  Svia 38 - Uppsala

  Kommun

  Uppsala

  Typ

  2 plan

  Boendeform

  Parhus

  Byggår

  Boarea

  140m2

  Areauppgifter enligt ritning(ar)

  Tomtarea

  424m2 - Friköpt

  Rum

  5 rok varav 3-4 sovrum

  Område

  Svia

  Pris

  4 500 000 kr

  32 143 kr/m2

  Nybyggt parhus från Vårgårdahus

  Välkommen att upptäcka vackra Svia! Ett stadsnära område med oemotståndliga vyer över ängar med Uppsalasiluetten i bakgrunden. I Svia, endast ca 4 km från Gränbystaden och ca 7 km från Uppsala Centralstation, byggs smakfulla och välplanerade parhus i lantlig miljö med vidsträckta vyer över ängar. Här uppförs totalt 12 trivsamma och friköpta parhus varav de första kan tillträdas redan omkring juli/augusti 2019. Detta är ett hem som är anpassat med alla moderniteter och stora fönsterpartier som bidrar till ett fint ljusinflöde. Vårgårdahus är en omtyckt husleverantör som bygger med hög kvalité och du har möjlighet att välja dina egna materialval. De ca 140 kvm består av 5 r o k men kan enkelt delas av till 6 r o k om extra sovrum behövs. Entréplan erbjuder inbjudande hall med förvaring, tilltalande kök med inredning från Vedum, stort vardagsrum med matplats och utgång till baksidan, separat tvättstuga samt helkaklat badrum med dusch. Övre plan rymmer trivsamt allrum, tre bra sovrum samt helkaklat badrum med badkar. Tomterna har fina nivåskillnader med vacker och avstressande ängsutsikt. Uppfart med plats för två bilar. Här bor du bekvämt och tryggt tack vare ett lätthanterligt frånluftsvärmesystem som även ger låga uppvärmningskostnader. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns. Att bo i ett nyproducerat hus innebär även andra fördelar, du behöver inte betala fastighetsskatt/kommunal fastighetsavgift de första 15 åren och du behöver inte tänka på att lägga ner tid och pengar på att renovera. Här kan du tillbringa tid med att faktiskt få sitta ner och bara njuta av livet. Från Uppsala Centralstation når du Svia på endast ca 10 minuter vilket gör området mycket eftertraktat. Många uppskattar att få njuta av vacker natur och andas lantlig luft i bilen, på bussen (linje 119) eller på cykeln på vägen hem från arbetet eller skolan. Området har även nära till E4:ans påfart. Om du tycker om att vandra i skog och natur finns vackra Vedyxaskogen på kort avstånd. Enorma och populära Gränbystaden erbjuder all tänkbar service och handel, bl.a. finns ICA Kvantum, bank, restauranger, flertalet kläd-och skobutiker, biograf, gym mm. Närliggande Årsta centrum erbjuder ICA Supermarket Årstahallen, vårdcentral, tandläkare, förskolor och skola F-9. En förskola är planerad i detaljplanen för närliggande Skölsta. Det perfekta hemmet för dig som vill bo tryggt, enkelt och lugnt – kontakta mäklaren för mer information!

  Ansvarig mäklare

  Sofia Sundberg

  Nyproduktion/Kommersiella

  0704-30 36 76

  sofia.sundberg@lansfast.se Läs mer om Sofia

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Entréplan

  Övre plan

  Alternativ planlösning övre plan

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Grovplanerad tomt med grusad gång och uppfart.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Förråd om 4,3 kvm.

  Uppvärmning

  Frånluftsvärmepump

  Uteplats/Balkong

  Altan om ca 10 kvm.

  Bilplats

  Grusad uppfart med plats för två bilar.

  Vägbeskrivning

  Från Årsta åker du Alrunegatan som övergår i Skölstavägen mot nya området i Skölsta. Ett trevligt alternativ är att du kör rakt fram och kommer då ha nybyggda Äppelbyn på din högra sida. Du kommer till en T korsning och tar då till vänster in på Svia Byväg. Vid gården tar du av till vänster mot Svia. Kör rakt fram tills du kommer till växthuset. Parhusen hittar ni framför växthuset.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  0 kr / år

  Driftkostnad:

  30 600 kr/år

  Försäkring:

  5 000 kr/år

  Elkostnad:

  9 000 kr/år

  Uppvärmning:

  10 000 kr/år

  Vatten/avlopp:

  5 000 kr/år

  Renhållning:

  1 600 kr/år

  Total driftkostnad:

  30 600 kr/år

  Kommentar:

  Driftskostnad enligt schablon. 21 fastigheter kommer att ingå i samma samfällighet och dela på kostnaden för att ansluta till det kommunala V/A nätet. Om fler fastigheter vill ansluta sig kommer månadskostnaden att sjunka. Kostnad per månad är 900 kr.

  Byggnad

  Tomtarea:

  424m2

  Grund:

  Betongplatta på mark

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftsvärmepump

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten och avlopp.

  Övrigt:

  Anslutningsavgift för vatten och avlopp samt el bekostas av säljaren. Observera att renderingarna kan avvika från verkligheten.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor