Orrbygatan 15A-B, Grums

1 950 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Orrby 1:143

  Adress

  Orrbygatan 15A-B - Grums

  Kommun

  Grums

  Typ

  1 ½ plan

  Boendeform

  Parhus

  Byggår

  1991

  Boarea

  210m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  1 261m2 - Friköpt

  Rum

  8 rok varav 6 sovrum

  Område

  Orrby

  Utgångspris

  1 950 000 kr

  9 286 kr/m2

  Parhus med två trevliga lägenheter!

  Parhus på Orrbygatan i Grums med två fina lägenheter till uthyrning. Bra läge nära centrum, grönområden kommunikationer och matbutiker. Huset är byggt 1991 och har kök och badrum från samma årtal. Fjärrvärme installerades ca 2008. Ytskikt har renoverats löpande vid behov. Varje lägenhet har sin egen uteplats på husets baksida och egen entré. Lägenheterna hyrs ut med kallhyror och har eget elavtal. Idag har fastigheten en total intäkt om 112.800kr i kallhyra per år. Lägenheterna är på 105 kvm vardera och har fyra rum varav tre sovrum. På tomten finns även ett förråd om 20-30 kvm.

  Ansvarig mäklare

  Victor Rönning

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-3811838

  victor.ronning@lansfast.se Läs mer om Victor

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Två lägenheter om 105 kvm per

  Lägenheterna har genomgående ljusa ytskikt. Kök med vita skåpsluckor, rostfri diskbänk och plastmatta på golvet. Vardagsrum med ekparkett och altandörr ut till stenbelagd uteplats. Sovrum och hall med plastmatta på golv och målade/tapetserade väggar. Toalett med våtrumsmatta på golv och tapet på väggarna. Badrum med våtrumstapet på golv och våttapet på väggar. Vit kommod med spegel, badkar och toalett. Nuvarande månadshyra för de båda lägenheterna är 9.400kr i kallhyra.

  Tomt

  Trevliga gräsytor runt byggnaden.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Förråd på ca 20-30 kvm finns på tomten.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1991

  Tak tvättat.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Tv-antenn.

  Bredband

  ADSL.

  Uteplats/Balkong

  Varje lägenhet har egen stensatt uteplats.

  Bilplats

  Parkeringsplats finns till varje lägenhet.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 17-N-936.1 Förmån: Officialservitut Väg, 17-N-936.2 Planbestämmelser: Stadsplan (1976-04-08)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  5588 kr / år

  Driftkostnad:

  16 400 kr/år

  Vatten/avlopp:

  12 000 kr/år

  Renhållning:

  4 400 kr/år

  Total driftkostnad:

  16 400 kr/år

  Pantbrev:

  3 st om totalt 1 924 000 kr

  Taxeringsvärde:

  745 000 kr varav mark 101 000 kr

  Värdeår:

  1991

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1991

  Tomtarea:

  1 261m2

  Grund:

  Krypgrund

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  Tak tvättat.

  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor