Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Pionvägen 6, Grums

2 950 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Gamla Slottsbron 1:322

  Adress

  Pionvägen 6 - Grums

  Kommun

  Grums

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  2018

  Boarea

  136m2

  Areauppgifter enligt säljaren

  Tomtarea

  1 235m2 - Friköpt

  Rum

  5 rok varav 2-3 sovrum

  Område

  Gamla Slottsbron

  Utgångspris

  2 950 000 kr

  21 691 kr/m2

  Påkostad villa på absolut bästa adress på Pionvägen i Grums.

  Här har vi ett boende som är något utöver det vanliga. Äntligen har vi nöjet att förmedla denna påkostade villa på absolut bästa adress på Pionvägen i Grums. Här bor ni med vacker utsikt över vattnet ifrån vardagsrum, altan och uterum som följer solen från morgon till kväll. Huset stod färdigt i mars 2018 och erbjuder öppna sociala ytor med imponerande takhöjd, 2 sovrum (går att göra om till 3) varav master bedroom med tillgång till en egen walk-in-closet. Tack vare de stora fönsterpartierna ges fantastiskt ljusinsläpp. En stor inbjudande köksö mellan vardagsrum och kök blir en plats där man gärna samlas. Huset måste ses och upplevas. Välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Björn Nykvist

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-6854200

  bjorn.nykvist@lansfast.se Läs mer om Björn

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  ENTRÈPLAN

  På entréplan finns hall, kök, vardagsrum, två sovrum, allrum, tvättstuga, badrum och gästtoalett.

  HALLEN

  Öppen och välkomnande entréhall med praktiskt och slitstarkt klinkergolv direkt vid entrén. Installerad golvvärme ger skön komfort. Från hallen kommer man direkt in i köket/vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med hallen. Stor ( 2m) skjutdörrsgarderob som ger plats för mycket förvaring.

  KÖKET

  Ljust och hemtrevligt kök med högt i tak. Gedigna materialval och bra arbets- och förvaringsytor. Köksinredning i vitt med matchande kakel ovanför arbetsytorna som består av svarta stenskivor. Genomgående rostfria vitvaror bestående av induktionsspishäll, fläktkåpa i svart, inbyggd ugn och mikro i högskåp, diskmaskin samt kyl och frys. 30 st spotlights i taket ger bra ljus och ett modernt intryck. I köket ligger det ekparkett på golvet och väggarna har ljusa tapeter med en fondvägg. Från kök o matplats har man en härlig utsikt via vardagsrummet.

  VARDAGSRUMMET

  Stort och inbjudande vardagsrum med en öppen och social planlösning mot köket. Utsikt mot sjön. Väggarna är målade i vitt med en tapetserad fondvägg. På golvet ligger det ekparkett. Från vardagsrummet är det utgång till det inglasade uterummet och altanen via två helglasade altandörrar.

  ALLRUMMET

  Stort allrum (c:a 25 m2) som ger gott om plats till umgänge. Rummet är en sammanslagning av ett sovrum och allrummet. Kan lätt göras om till två rum. Allrummet har modernt tapetserade väggar med ett ekparkettgolv.

  SOVRUM 1

  Villans största sovrum med ekparkett på golvet och ljust tapetserade väggar. I anslutning till sovrummet ligger en rymlig walk-in-closet som ger generös förvaring. Helglasad altandörr ut till altanen.

  SOVRUM 2

  Sovrum med vitt tapetserade väggar som bryts av med en modernt mönstrad fondtapet. På golvet ligger det ett ekparkettgolv. Stor skjutdörrsgarderob (2,0 m) med plats till mycket förvaring.

  BADRUMMET

  Stort och inbjudande badrum där tillval och smarta lösningar har skapat en bra karaktär. På golvet ligger det klinker med behaglig golvvärme och väggarna är helkaklade. Här finns WC, bred tvättställskommod med underskåp samt skåp ovanför, elektrisk handdukstork samt rymlig dusch med glasväggar och modernt badkar som står på lejontassar.

  GÄSTTOALETTEN

  Gästtoalett med moderna ytskikt i form av kakel och klinker med golvvärme. Här finns dusch med svängbara glasdörrar, tvättställ med underskåp, spegel med förvaring, WC och elektrisk handdukstork.

  TVÄTTSTUGAN

  Stort tvättrum c:a 15 m2, med tvättmaskin, torktumlare, 3 m lång tvättbänk med fyra förvaringsskåp och tvättho, ett förvaringsskåp med skjutdörrar samt städskåp. Här står också pannan. Målade vita väggar med ett grått klinkergolv.

  Tomt

  Nyanlagt trädgårdstomt med sjöutsikt.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Carport med plats för två bilar. Trädgårdsförråd som är sammanbyggt med carporten.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018

  Uppvärmning

  Frånluftvärmepump

  TV

  Egen parabol

  Uteplats/Balkong

  Inglasat uterum c:a 20 m2. Altan c:a 30 m2.

  Bilplats

  Carport med plats för två bilar. Parkering på tomten för 2-3 bilar.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  1230 kr / år

  Driftkostnad:

  30 274 kr/år

  Försäkring:

  3 225 kr/år

  Uppvärmning:

  18 840 kr/år

  Vatten/avlopp:

  5 881 kr/år

  Renhållning:

  2 328 kr/år

  Total driftkostnad:

  30 274 kr/år

  Pantbrev:

  2 st om totalt 2 975 000 kr

  Taxeringsvärde:

  123 000 kr varav mark 123 000 kr

  Typ:

  210, Småhusenhet, tomtmark

  Byggnad

  Byggår:

  2018

  Tomtarea:

  1 235m2

  Grund:

  Platta på mark

  Stomme:

  Trä

  Fasad:

  Liggande träpanel

  Takbeklädnad:

  Falsad plåt

  Plåtarbete:

  Lackerad plåt

  Fönster:

  3-glasfönster isoler

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftvärmepump

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Övrigt:

  Inglasat uterum i söderläge c:a 20 m2. Altan c:a 30 m2.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor