Budgivning pågår

Skäret 8, Hammarö

8 500 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Västra Tye 1:138

  Adress

  Skäret 8 - Hammarö

  Kommun

  Hammarö

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1984-1986

  Boarea

  175m2

  Areauppgifter enligt säljaren

  Biarea

  20m2

  Tomtarea

  2 345m2

  Rum

  5 rok varav 3 sovrum

  Område

  Tynäs

  Utgångspris

  8 500 000 kr

  48 571 kr/m2

  Underbar sjötomt i bästa västerläge på Tynäs där kvällssolen kan avnjutas!

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Nu ges ett tillfälle som sällan kommer åter. Här erbjuds en välplanerad 1-plansvilla med unik strandtomt om 2345 kvm i bästa västerläge. Här kan ni njuta av en vacker utsikt ut mot Vänern från i princip samtliga rum. Från altanen och trädgården som vetter mot Vänern kan ni avnjuta solen större delen av dagen fram till en vacker solnedgång. Längs strandlinjen ges möjlighet för bad och för er som älskar sjöliv, så erbjuds även en rejäl brygga där ni kan lägga till med båt. Sjölivet i närområdet är fantastiskt och med båt når ni fina öar och Inre hamn inom en kort distans. Fastigheten erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i någon av de två garage som finns. Stora plus för kommunalt vatten och avlopp som nyligen blivit inkopplat. Bergvärme. Detta är verkligen något som bör upplevas på plats.

  Ansvarig mäklare

  Oscar Carlson

  Franchisetagare/ Mäklare

  070-775 21 09

  oscar.carlson@lansfast.se Läs mer om Oscar

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Det första ni möts av i hallen är utsikten mot Vänern. Utsikten är påtaglig från i princip samtliga av huset rum. Hallen har parkettgolv och tapetserade väggar.

  Kök

  Rymligt kök med gott om plats för en större matgrupp. Goda förvaringsmöjligheter ges bakom skåpluckorna och arbetsytorna är bra där ni kan tillaga er mat samtidigt som ni kan blicka ut mot trädgården och Vänern.

  Badrum

  Ett av bostadens två badrum finner ni i nära anslutning till entrén och har kaklade väggar och klinkergolv. Här finner ni badkar, wc samt tvättställ.

  Allrum

  I en delvis öppen planlösning bredvid köket finner ni ett rymligt allrum med parkett och tapetserade väggar. Här finner ni även en fungerande öppenspis med skiffersten. Här kan ni slå er ner även under den kallare delen av åter och njuta av en brasa samtidigt som ni kan se ut över vattnet. Från rummet tar ni er, via skjutdörrar i glas, ut på altanen.

  Sovrum

  Till höger om allrummet finner ni ett av bostadens tre sovrum. Parkettgolv och tapetserade väggar. Från rummet når ni ut på altanen.

  Vardagsrum

  Centralt beläget i villan finner ni ett stort vardagsrum. Direkt ni kliver in i rummet blir Vänern i blickfånget tack vare det stora fönsterpartiet. Parkettgolv och tapetserade väggar.

  Tvättstuga

  Villans tvättstuga når ni både inifrån huset och från utsidan via den egna ingången från framsidan. Här finner ni: gott om förvaring och tvättmaskin och torktumlare av nyare modell.

  Sovrum

  Sovrum med plastmatta och tapetserade väggar. Detta sovrum har fönster mot villans grönskande framsida.

  Duschrum

  Praktiskt beläget mellan två sovrum hittar ni det andra duschrummet. Kaklade väggar och klinkergolv. Här finner ni duschkabin, wc samt tvättställ.

  Sovrum

  Det tredje sovrummet har ett vackert läge med utsikt mot vattnet och har plastmatta och tapetserade väggar. Från rummet tar ni er enkelt ut på altanen.

  Tomt

  På tomten finns ett växthus och flera fruktträd såsom, bigarrå, päronträd, körsbärsträd, vinbär, och krusbär.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Fristående garage med automatisk port. Här finns vatten och avlopp. Garage som är anslutet till huset har vanlig port och har även det vatten och avlopp.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1984-1986

  Uppvärmning

  Bergvärme

  Bredband

  Anslutet till Fibernätet.

  Uteplats/Balkong

  Villan har en stor trädgård med fina gräsytor och flertalet uteplatser. På baksidan finner ni en stor altan med vindskydd i form av inglasningar. Här kan ni njuta av en underbar utsikt ut mot sjön och båtlivet som åker förbi. Perfekt västerläge där solen avnjuts större delen av dagen och kvällen.

  Bilplats

  Uppfart med plats för flertalet bilar. Två garage. Ett fristående med automatisk port. Här finns vatten och avlopp. Ett garage i anslutning till huset. Här finns vatten och avlopp.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Hammarö Västra Tye GA:1 Last: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 17-IM1-69/5074.1 Last: Ledningsrätt Överföringsledning, 1761-11/9.1 Förmån: Officialservitut Väg, 17-Å-6216.1 Förmån: Officialservitut Väg, 17-Å-6216.2

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Uppvärmning:

  42 900 kr

  Personer i hushållet: 2

  Driftkostnaden är för den totala driften och inkluderar, uppvärmning, hushållsel, försäkring, renhållning och sotning.

  Taxeringsvärde:

  5 462 000 kr varav mark 4 004 000 kr

  Värdeår:

  1976

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1984-1986

  Tomtarea:

  2 345m2

  Grund:

  Krypgrund

  Fasad:

  Stående träpanel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  FTX

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten och avlopp inkopplat under 2018.

  Övrigt:

  Bergvärme sattes in 2001. Service utfördes i mars 2018.

  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  115 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor