Frykmans väg 29A, Karlstad

3 295 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Bergvik 1:89

Adress

Frykmans väg 29A - Karlstad

Kommun

Karlstad

Typ

1 plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1949

Boarea

52m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

2 047m2 - Friköpt

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Bergvik

Eller högstbjudande

3 295 000 kr

63 365 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  HUS ETT STENKAST FRÅN VÄNERN DÄR BÅTPLATS INGÅR!

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  På mycket attraktiva Frykmans väg 29A väntar ett hus med stora möjligheter. Bygg ut, bygg nytt eller behåll som det är. Fastigheten har nyttjats som permanentbostad av nuvarande ägare. Huset innefattar 2 rok varav ett sovrum, vardagsrum med öppen spis, duschrum samt ett kök. Inglasad altan på framsidan i eftertraktat västerläge där eftermiddags- och kvällssolen kan avnjutas. Lättskött tomt på 2047 kvm med plan gräsyta. På tomten finns även ett fristående garage samt en isolerad friggebod. Här bor ni ett stenkast från Vänern där en båtplats ingår och för den badsugne finns det både klippbad och strand. På Frykmans väg finns en gemensam VA-anläggning och trevlig gemenskap i området. Här finns möjlighet att skapa ett verkligt drömboende på attraktiv adress! Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  Ansvarig mäklare

  Frida Finn

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-775 21 03

  frida.finn@lansfast.se Läs mer om Frida

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Hall med ljus plastmatta på golvet och vita väggar. Plats för avhängning av ytterkläder ges till höger om entrén.

  Duschrum

  Till vänster om entrén nås duschrummet med vitmålade väggar och en beige plastmatta på golvet. Duschrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, duschkabin samt tvättmaskin (Elektro Helios, 2012).

  Kök

  Ljust kök med ett ljust laminatgolv. Vitt/blått kakel samt vita skåpsluckor. Den maskinella utrustningen består av: spis och ugn (Upo, 2003), spisfläkt (Franke, 2003), kombinerad kyl & frys (LG, 2003).

  Vardagsrum

  Husets vardagsrum har vita väggar samt en plastmatta på golvet. Här finns även en öppen spis (provtryckt) som både höjer mysfaktorn och bidrar till en extra värmekälla.

  Sovrum

  Sovrum med tapetserade väggar i en ljus kulör. Här finns goda förvaringsmöjligheter tack vare 5 rymliga garderober.

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Ett fristående varmgarage på cirka 30 kvm enligt säljaren. På tomten finns även en isolerad friggebod.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1949

  Uppvärmning

  luft-luft värmepump, direktverkande el, öppen spis

  TV

  TV-antenn. Fiber är draget vid tomtgränsen och ger möjlighet att ansluta fastigheten.

  Bredband

  ADSL. Fiber är draget vid tomtgränsen och ger möjlighet att ansluta fastigheten.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Karlstad Bergvik GA:1, Gemensamhetsanläggning: Karlstad Bergvik GA:2, Gemensamhetsanläggning: Karlstad Bergvik GA:3 Last: Avtalsservitut: Snöupplag, 1780IM-04/15039.1 Planbestämmelser: Detaljplan (2009-11-19) Byggnadsplan (1980-04-10)

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  23 511 kr/år

  Uppvärmning:

  19 921 kr/år

  Vatten/avlopp:

  1 500 kr/år

  Renhållning:

  2 090 kr/år

  Total driftkostnad:

  23 511 kr/år

  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/avgift:

  8 049 kr (31 560 kr)

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  I kostnad för uppvärmning ingår elkostnad. Kostnad för V/A är en fast samfällighetsavgift på 1500 kr/år. Därutöver tillkommer kostnad för förbrukning (19,80 kr/m3).

  Pantbrev:

  1 st om totalt 440 000 kr

  Taxeringsvärde:

  3 111 000 kr varav mark 2 513 000 kr

  Värdeår:

  1949

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1949

  Tomtarea:

  2 047m2

  Grund:

  Krypgrund

  Stomme:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Plåt

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  luft-luft värmepump, direktverkande el, öppen spis

  Vatten/avlopp:

  Samfällt vatten samt gemensamt avlopp.

  Energideklaration

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-04-01

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor