Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Knutgatan 12, Skellefteå

Enplansvilla på lugn gata

Pris:

Pris ej angivet

Friliggande villa - Skellefteå

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Typ: 1 plan med vind

Byggår: 1989

Boarea: 92 m2

Biarea: 31 m2

Tomtarea: 818 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Nättare enplansvilla som inrymmer hall, kök och anslutande vardagsrum intill med kamin och utgång till altanen. Tre sovrum samt badrum med dusch och tvättstuga bredvid. Här bor du på en härlig tomt med soligt läge på en familjevänlig gata och med skogen bakom. På området finns ett gemensamt grönområde perfekt för barnen i kvarteret! Huset planeras att säljas efter sommaren men anmäl gärna ditt intresse redan nu!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Linda Olsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-677 76 15

  linda.olsson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Uteplats/Balkong

   Altan med utgång från vardagsrummet

   Byggnad

   Byggnadstyp

   1 plan med vind

   Byggår

   1989

   Boarea

   92m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Biarea

   31m2

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Fasad

   Trä

   Stomme

   Trä

   Fönster

   3-glas

   Utvändigt plåtarbete

   Lackerad plåt

   Tak

   Plåt

   TV

   Finns gemensamt i området

   Bredband

   Finns

   Fastighetsbeteckning

   Pärlsponten 1

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   818m2

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Skellefteå Bjälklaget GA:1 ändamål: Radio-tv och/eller tele, Grönområden, Kvartersanläggning

   Planbestämmelser

   Stadsplan

   Stämningsgården

   Allmänt om området

   STÄMNINGSGÅRDEN Stämningsgården är en gammal jordbruksbygd med inslag av sammanhållen bebyggelse i söder. I Klintforsån vid Lindalmström finns fallhöjd och rester av en mycket gammal kvarn- och sågplats. Kvarnplatsen Lindalmström bedöms vara en av Västerbottens äldsta. Längs Granbackavägen finns en relativt stor bebyggelse och ett mindre villaområde har etablerats vid Gamla Kågevägen. Området är präglat av småskalighet och lantlig karaktär. Bebyggelsen består av friliggande villor samt ett fåtal jordbruksfastigheter och hästgårdar. De flesta byggnader är äldre men det finns även några nybyggda villakvarter i utkanten av området. Grönskan i området består till stor del av åkrar blandat med varierande typer av skog. Variationen i kombination med det kuperade landskapet ger ett spännande intryck. Lilleputtlandet ligger på Stämningsgården och är en park med massor av roliga och intressanta aktiviteter. Här kan hela familjen få en spännande och rolig dag. Parken är öppen sommartid, men inför julen så ordnas Tomtarnas Hus. Dit kan barn och vuxna fara för att vara med om ett annorlunda julfirande. Inom området på sommartid finns ett 30-tal olika aktiviteter för barnen bl a trafikstad, vilda västernstad, skattjakt, båt damm, filmlada och små djur som barnen kan pyssla om. Här kan barnen också vaska guld, jaga banditer och leka indian. Trollbackens förskola är till för barn mellan 1-5 år, den är placerad på en stor naturskön tomt på Stämningsgården. Dess utemiljö är genomtänkt och stimulerande vilket gör att de satsar mycket på utelek. De större barnen som bor på Stämningsgården kan gå på Sjungande dalens skola (F-3). Den är belägen ca 3 km väster om stadskärnan och ca 1 km från Stämningsgården. Skolan har närhet till skogsområden, motionsspår och idrottsplats. Sjungande dalen har 5 fritidshem: Dirigenten, Flöjten, Gitarren, Flygeln och Lejonström.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Knutgatan 12, Skellefteå

   Kommun: Skellefteå

   Område: Stämningsgården

   Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 1 520 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 1 115 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 405 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 4 st om totalt 870 000 kr

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Skellefteå

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt, lantbruk, skogsfastighet eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Trädgårdsgatan 8 i Skellefteå, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Skellefteå!

   Läs mer

   Bobutiken i Skellefteå

   Hitta din mäklare i Skellefteå

   Liknande bostäder