Floxvägen 15, Kvissleby

1 500 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Ons 23 Okt 11:00 - 11:30

Anmäl till visning

Fastighetsbeteckning

Rävsund 1:77

Adress

Floxvägen 15 - Kvissleby

Kommun

Sundsvall

Typ

1 ½ plan med källare

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1917

Boarea

108m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

6m2

Tomtarea

3 779m2 - Friköpt

Rum

4 rok varav 2-3 sovrum

Område

Essvik

Utgångspris

1 500 000 kr

13 889 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Charmig villa i härligt söderläge med skogen som granne!

   Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

   Med underbart söderläge på Essvik ligger denna äldre charmiga villa på en stor tomt om 3 779 kvm gränsande mot skogen. Nyare 3-glasfönster. Här kan den händige fixa efter eget tycke och smak. På denna lugna gata har man gångavstånd till både skola och förskola. Välkommen på visning till denna pärla!

   Ansvarig mäklare

   Extra kontaktperson

   Alla bilder

   Planritning

   Planlösning Entréplan

   Planlösning Källarplan

   Visning

   Visning 1

   2019-10-23 11:00:00 2019-10-23 11:30:00 40 Bostadsvisning Floxvägen 15, Kvissleby 62,3085962018524, 17,3948763104719 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Interiör

   Entréplan Rymlig hall med laminatgolv. Äldre kök med matplats utrustat med spis, fläkt, kyl, frys, köksluckor i grått samt plastmatta på golv. Vardagsrum -2 rum i fil- med parkettgolv och öppen spis. Badrum med toalett, tvättställ, bakar och halvkaklade väggar. Klädkammare. Övre plan Möblerbar hall med utgång till stor balkong. Toalettrum med toalett och tvättställ samt ingång till ett förrådsutrymme. Allrum med öppen spis (används inte) med trägolv. 1 sovrum med laminatgolv och klädkammare. Arbetsvrå med laminatgolv. Källare (ej under hela huset) Hall med groventré. Tvättstuga med duschkabin, tvättmaskin, betongväggar och klinkergolv. Pannrum med CTC-panna med elpatron. Matkällare.

   Tomt

   Stor fin uppvuxen trädgårdstomt.

   Upplåtelseform: Friköpt

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1917

   TV

   Antenn

   Uteplats/Balkong

   Takad uteplats ute på tomten i söderläge. Stor balkong på övre våningen.

   Läs mer

   Omgivning

   Beskrivning av omgivningen

   Essvik, en vacker halvö söder om sundsvall cirka 7 km från centrum som inrymmer Skottsund och Juniskär. Kollektivtrafik Avstånd till centrum cirka 7 km. Bussförbindelserna från Essvik till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid cirka 20 min. Bostäder Här finns villaområden, flerfamiljshus och hyresrätter. Vårdcentral och tandläkare Njurunda vårdcentral och apotek samt Folktandvården Kvissleby. Service Här finns bland annat Statoil och ICA express och det är mycket nära till Kvissleby som erbjuder mer service. Kultur, idrott och fritid Här finns inomhusbadet Njurundahallen och idrottshallen Njurundahallen, allaktivitetshuset Opalen med bibliotek och fritidsgård, 18-håls golfbana i Skottsund, båthamn och restaurang samt brukshundsklubb. Här finns Dyket med tempererat utebad, minigolf, Dövikssjön, tennisbanor och mycket mer. För mer information, besök www.sundsvall.se

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   42 300 kr/år

   Försäkring:

   4 500 kr/år

   Uppvärmning:

   30 500 kr/år

   Vatten/avlopp:

   5 800 kr/år

   Renhållning:

   1 500 kr/år

   Total driftkostnad:

   42 300 kr/år

   Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/avgift:

   6 180 kr (48 480 kr)

   Kommentar:

   Elförbrukning ca 21.500 kwh/år

   Pantbrev:

   2 st om totalt 22 500 kr

   Taxeringsvärde:

   824 000 kr varav mark 347 000 kr

   Värdeår:

   1929

   Typ:

   220, Småhusenhet, bebyggd

   Byggnad

   Byggår:

   1917

   Tomtarea:

   3 779m2

   Stomme:

   Trä

   Bjälklag:

   Trä

   Fasad:

   Trä

   Takbeklädnad:

   Plåt

   Fönster:

   3-glasfönster.

   Ventilation:

   Självdrag

   Vatten/avlopp:

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Energideklaration

   Status:

   Beställd

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor