Lärkvägen 3, Sörberge

1 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Mån 25 Feb 16:30 - 17:00

   Förhandsanmälan - Välkomna!

   Anmäl till visning

   Fastighetsbeteckning

   Böle 1:33

   Adress

   Lärkvägen 3 - Sörberge

   Kommun

   Timrå

   Typ

   1 ½ plan med källare

   Boendeform

   Friliggande villa

   Byggår

   1925

   Boarea

   108m2

   Areauppgifter enligt mätning

   Biarea

   86m2

   Tomtarea

   1 185m2 - Friköpt

   Rum

   5 rok varav 3-4 sovrum

   Område

   Sörberge

   Eller högstbjudande

   1 495 000 kr

   13 843 kr/m2

   Renoverad villa i populärt område

   Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

   Mycket fin och renoverad villa med centralt läge i Sörberge nära både affär, skola, förskola, ishall, kommande badhus, m.m. Tilläggsisolerat och omspönat, treglasfönster, nytt tak samt stora renoveringar invändigt som t.ex. badrum -17, tillbyggt inglasat uterum, m.m. Mysig braskamin i vardagsrummet. Skyddad tomt mot skogsmark.

   Ansvarig mäklare

   Andreas Forsell

   Reg. Fastighetsmäklare

   076-771 67 71

   andreas.forsell@lansfast.se Läs mer om Andreas

   Extra kontaktperson

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-02-25 16:30:00 2019-02-25 17:00:00 40 Bostadsvisning Lärkvägen 3, Sörberge 62,5061015688092, 17,3609041093512 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Interiör

   Entréplan Hall med laminatgolv samt panel och tapetserade väggar. Badrum renoverat 2017, plastmatta på golv och kaklade väggar. Duschplats med takdusch, wc och tvättställ. Golvvärme Kök utrustat med kyl/frys (-17), spis, fläkt, diskmaskin. Stort kallskafferi. Laminatgolv och tapetserade väggar. Utgång till det inglasade uterummet som byggdes 2012 med isolerade golv (plintgrund), väggar och tak. Luftvärmepump sköter värmen i uterummet. Vidare från uterummet når man altanen som byggdes 2018, drygt 20 kvm. Vardagsrum med en vacker, värmande (och fungerande) kakelugn. Trägolv i rummet samt tapetserade väggar. Matrum intill som också kan användas som sovrum beroende av hur familjens behov ser ut. Övre plan Toalett som har klinkergolv samt panel på väggar. Stort sovrum med trägolv och tapetserade väggar. Öppet till ytterligare ett sovrum med laminatgolv och träpanel på väggar. Sovrum 3 med laminatgolv och träpanel och tapetserade väggar. Källarplan Tvättstuga med betong på golv och väggar. Torktumlare och tvättbänk. Ny tvättmaskin -16. Pannrum med värmepannan (-99) samt pelletsbrännare med veckoförråd. Varmvattenberedare. Förråd.

   Tomt

   Fin trädgårdstomt mot skyddande skogsmark.

   Upplåtelseform: Friköpt

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1925

   Senaste renoveringarna inkluderar bl.a.: 2018 Ny altan, fiber anslutet 2017 Renoverat badrum entréplan 2013 Treglasfönster 2012-13 Fasadbeklädnad 2012 Nytt tak, inglasat uterum.

   Uppvärmning

   Vattenburen värme, pelletspanna, kakelugn och luftvärmepump

   TV

   Tv via antenn eller via fiberanslutning.

   Bredband

   Bredband, fiber anslutet under 2017.

   Uteplats/Balkong

   Altan mot tomten uppförd 2018 med utgång från uterummet.

   Servitut, planbestämmelser m m

   Last: Avtalsservitut: Kraftledning Mm, 22-IM1-57/3013.1

   Övrigt

   Taxerad boyta är 82 kvm samt 56 kvm biyta. Angiven yta enligt mätning. I biarean är inglasade altanen medräknad med 30 kvm. Om arealen är av stor betydelse för en köpare rekommenderas att man låter utföra en egen mätning.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Fastighetsavgift/skatt:

   3450 kr / år

   Driftkostnad:

   45 000 kr/år

   Försäkring:

   5 000 kr/år

   Uppvärmning:

   28 000 kr/år

   Vatten/avlopp:

   9 500 kr/år

   Renhållning:

   2 050 kr/år

   Sotning:

   450 kr/år

   Total driftkostnad:

   45 000 kr/år

   Personer i hushållet:

   5 st

   Pantbrev:

   11 st om totalt 1 360 000 kr

   Taxeringsvärde:

   460 000 kr varav mark 199 000 kr

   Värdeår:

   1929

   Typ:

   220, Småhusenhet, bebyggd

   Byggnad

   Byggår:

   1925

   Tomtarea:

   1 185m2

   Grund:

   Källare/betongplatta

   Stomme:

   Betong

   Bjälklag:

   Trä samt betong

   Fasad:

   Träpanel

   Takbeklädnad:

   Plåt

   Fönster:

   3-glasfönster mestadels

   Ventilation:

   Självdrag

   Uppvärmningssystem:

   Vattenburen värme, pelletspanna, kakelugn och luftvärmepump

   Vatten/avlopp:

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Renoveringar:

   Senaste renoveringarna inkluderar bl.a.: 2018 Ny altan, fiber anslutet 2017 Renoverat badrum entréplan 2013 Treglasfönster 2012-13 Fasadbeklädnad 2012 Nytt tak, inglasat uterum.

   Energideklaration

   Energiklass:

   F

   Energikonsumtion:

   144 kWh/m2 år

   Status:

   Utförd

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor