Budgivning pågår

Röseredsvägen 16, Agnesberg

3 695 000 kr

Högsta bud 4 260 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Gårdsten 44:8

  Adress

  Röseredsvägen 16 - Agnesberg

  Kommun

  Göteborg

  Typ

  2 plan med källare

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1923

  Boarea

  150m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  54m2

  Tomtarea

  1 859m2 - Friköpt

  Rum

  7 rok varav 4-5 sovrum

  Område

  Agnesberg

  Tillträde

  09-09-2019

  Som utgångspris.

  3 695 000 kr

  24 633 kr/m2

  Stilrent och tilltaget hus i natursköna Agnesberg!

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Möjlighet att förvärva ett fint 2-planshus med källare i populära Agnesberg. Här bor du i ett familjevänligt område med närhet till allt du behöver i vardagen. Huset har en välplanerad planlösning. På entréplan plan finner ni ett rymligt kök, stort vardagsrum, sovrum samt badrum. Badrum finner ni även på plan två vilket gör det väldigt bekvämt. På övre plan finner ni förutom badrummet tre rymliga sovrum, stort allrum och en tilltagen klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Källarplan erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Här bor ni nära naturen men samtidigt finns skolor, kommunikationer och Angered Centrum inom behagligt gångavstånd.Tomten erbjuder flertalet möjligheter samt ett insynsskyddat läge med härlig grönska. Ett hus för den som vill bo bekvämt med närhet till det mesta!

  Ansvarig mäklare

  Tomas Akyol

  Reg. Fastighetsmäklare

  0735-33 08 62

  tomas.akyol@lansfast.se Läs mer om Tomas

  Extra kontaktperson

  Philip Akyol

  Reg. Fastighetsmäklare

  0763-91 56 36

  philip.akyol@lansfast.se Läs mer om Philip

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Välkommen in till denna fina hall. Denna del av huset byggdes till 2013. Praktiskt klinkergolv med golvvärme gör det praktiskt regniga dagar. Till vänster om hallen finner ni husets första sovrum. Här finner ni gott om plats för avhägning samt plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Avhägningen sker i form av en garderobslänga. Här finner ni härliga fönsterpartier som ger er en härlig utsikt över bergskanten. Praktiskt med spotlights. Via hallen når ni även badrummet. Tilltagen takhöjd i kombination med spotlights ger en "spa-känsla". Badrummet är helkaklat och består av WC, handfat med kommod, dusch samt jacuzzi. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket. Plats finns för soffgrupp, tv-hörna samt matsalsgrupp. Vardagsrummet erbjuder även en kontorsdel. Fint HTH- kök med all utrustning ni kan tänka er. Härligt med en köksö. Utrustningen består av kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt integrerad diskmaskin. Underbart med golvvärme och spotlights. Via vardagsrummet/köket når ni den inglasade altanen som stod klar nyligen. Här garanteras många soltimmar. Plats för större sällskap. Trappan upp leder till ett allrum, tre sovrum samt ett badrum. Allrummet erbjuder plats för tv-bänk samt soffgrupp. Sovrum 2 & 3 är ungefär lika stora. Här får ni med enkelhet plats med en säng samt tillhörande möblemang. Via ovanstående sovrum når ni husets balkong. Här får ni den härliga morgonsolen. Sovrum 4 erbjuder också plats för säng samt tillhörande möblemang. Förvaring sker i form av den inbyggda garderoben. På övre plan finner ni det andra badrummet. Detta badrum är helkaklat med golvvärme. badrumsinredningen består av duschhörna, WC, handfat med kommod samt handdukstork. förutom allt som nämnts erbjuder detta hus även en källare. Här finns gott om plats för förvaring, härifrån nås även tvättstugan samt bergvärmen. Källaren har en egen utgång. Ett hus som måste upplevas!

  Tomt

  Härlig lusträdgård Fin utsikt från berget Flertalet frukträd

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1923

  2012

  Uppvärmning

  Bergvärme

  Uteplats/Balkong

  Inglasad altan med plats för större sällskap.

  Bilplats

  Plats med flertalet bilar framför huset

  Servitut, planbestämmelser m m

  Last: Avtalsservitut: Elledning, D201700666923:1.1 Last: Officialservitut Väg, 14-ANG-962.1 Förmån: Officialservitut Väg, 14-ANG-580.1 Planbestämmelser: Vattenskyddsområde (1999-01-18)

  Läs mer

  Omgivning

  Kommunikation

  Till Agnesberg tar du dig antingen direkt med buss eller med spårvagn till Angered Centrum och vidare med buss via Agnesberg. Direktbuss 173 tar dig in till city under vardagar från Steken och Eliebergsvägen på ca 18 min. Från Agnesberg passerar buss 401 mellan Angereds Centrum och Jennylund. Från Angered Centrum går spårvagn 4, 8 och 9 med jämna turer. Med bil från Göteborg kör man ca 15 km norrut på riksväg 45.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  27 600 kr/år

  Försäkring:

  6 600 kr/år

  Uppvärmning:

  16 000 kr/år

  Vatten/avlopp:

  3 000 kr/år

  Renhållning:

  2 000 kr/år

  Total driftkostnad:

  27 600 kr/år

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  I Uppvärmningen är elen inräknad.

  Pantbrev:

  6 st om totalt 2 507 500 kr

  Taxeringsvärde:

  2 833 000 kr varav mark 871 000 kr

  Värdeår:

  1951

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1923

  Tomtarea:

  1 859m2

  Grund:

  Platta på mark & plintgrund samt källare

  Stomme:

  Trä & Träpanel

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Tegel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor och plåt

  Fönster:

  3-glasfönster och 2-glasfönster en del isoler

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  2012

  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2016-04-26

  Primärenergital:

  50 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor