Södragårdsvägen 1, Landvetter

4 795 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Landvetter 3:105

  Adress

  Södragårdsvägen 1 - Landvetter

  Kommun

  Härryda

  Typ

  2 plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1956

  Boarea

  159m2

  Areauppgifter enligt säljaren

  Biarea

  30m2

  Tomtarea

  1 315m2 - Friköpt

  Rum

  7 rok varav 5 sovrum

  Område

  Landvetter

  Utgångspris

  4 795 000 kr

  30 157 kr/m2

  I centrala Landvetter

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Med centralt läge i ett av Landvetters bästa område finner ni denna härliga tvåplansvilla om 159kvm. Huset har många bra egenskaper, här erbjuds bland annat fint ljusinsläpp, välplanerade ytor och fräscha ytskikt. I huset finner ni även öppen spis, balkong och ett inglasat uterum. Härliga vår- och sommardagar tillbringas med fördel i den stora gröna trädgården som har sol ända från morgon till kväll. Det bästa med fastigheten är ändå Läget! Här bor du i ett av Landvetters mest lugna och trevliga område bland barnfamiljer, badplatser och naturområden. Busshållplats till Göteborg/Mölnlycke/Borås finner ni en kort promenad från huset, restiden är endast 15 minuter till centrala Göteborg. Huset ligger ett stenkast från Landvettersjön, med promenadavstånd når du även butiker i Landvetter Centrum och inom tolv minuter når du Göteborg med bil. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Elias Boström

  Reg. Fastighetsmäklare

  0768-07 16 84

  elias.bostrom@lansfast.se Läs mer om Elias

  Extra kontaktperson

  Andreas Wagiström

  Franchisetagare / Mäklare

  0768-10 10 20

  andreas.wagistrom@lansfast.se Läs mer om Andreas

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Vardagsrum / Balkong

  Husets sociala yta, här får du plats med en stor soffa intill husets kamin. Från vardagsrummet når ni även balkongen som har plats för eftermiddagsfikat en härlig sommardag.

  Hobbyrum / Kontor

  Dessa två rum går att använda som kontor / Hobbyrum eller sovrum. För den som vill går de två rummen att öppna upp mellan till ett stort.

  Sovrum

  Tre av sovrummen finner ni på övre plan. Två av sovrummen har platsbygga garderober. Samtliga har ett underbart ljusinsläpp.

  Kök / inglasad Altan

  Ett klassiskt kök med full utrustning. Från köket når ni även den inglasade balkongen som går att nyttja ända från vår till höst.

  Badrum nedre plan / WC / Tvätt

  Nyrenoverat helkaklat badrum med både badkar och dusch. I anslutning finner ni även en stor tvättstuga & WC med handfat.

  Badrum övre plan

  Helkaklat badrum med Toalett, förvaring och Handfat.

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1956

  1995: Nya Elstammar. 1998: Nytt tak. 1999: Dränering. 2008: Nytt badrum nedre plan. 2012: Nytt värmesystem & Kök. 2014: Ny fasad och fönster. 2018: Nytt laminat nedre plan & vattenslingor i golv. Utöver detta har löpande målning & tapetsering gjorts.

  Uppvärmning

  Luft/Vatten Värmepump, Kamin, Radiatorer.

  TV

  Tv Antenn Boxer

  Bredband

  Öppet Fiber

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Härryda Landvetter GA:27, Gemensamhetsanläggning: Härryda Landvetter GA:28 Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 1401-88/31.3 Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 1401-89/12.1 Planbestämmelser: Stadsplan (1986-09-12)

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  32 524 kr/år

  Försäkring:

  6 636 kr/år

  Uppvärmning:

  15 138 kr/år

  Vatten/avlopp:

  8 800 kr/år

  Samfällighet:

  1 500 kr/år

  Sotning:

  450 kr/år

  Total driftkostnad:

  32 524 kr/år

  Personer i hushållet:

  4 st

  Kommentar:

  Till huset finns även Larm som kostar 419 kr / månad.

  Pantbrev:

  20 st om totalt 3 439 000 kr

  Taxeringsvärde:

  2 852 000 kr varav mark 1 671 000 kr

  Värdeår:

  1956

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1956

  Tomtarea:

  1 315m2

  Grund:

  Platta på mark

  Stomme:

  Betonghålsten och Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Puts

  Takbeklädnad:

  Tegelpannor

  Fönster:

  3 glas / Blyinfattade 2-glas

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Luft/Vatten Värmepump, Kamin, Radiatorer.

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten / avlopp.

  Renoveringar:

  1995: Nya Elstammar. 1998: Nytt tak. 1999: Dränering. 2008: Nytt badrum nedre plan. 2012: Nytt värmesystem & Kök. 2014: Ny fasad och fönster. 2018: Nytt laminat nedre plan & vattenslingor i golv. Utöver detta har löpande målning & tapetsering gjorts.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor