Krokusgatan 6, Herrljunga

2 335 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Käringtanden 6

  Adress

  Krokusgatan 6 - Herrljunga

  Kommun

  Herrljunga

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  2019

  Boarea

  107m2

  Areauppgifter enligt ritning(ar)

  Tomtarea

  848m2 - Friköpt

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Horsby

  Pris

  2 335 000 kr

  21 822 kr/m2

  Nyproducerad villa i ett plan

  Nu finns möjlighet att förvärva denna tomt på Krokusgatan 6 tillsammans med en nyckelfärdig enplansvilla från Älvsbyhus vilken anpassas efter köparens önskemål. Förslagsvis uppförs husmodellen "Eva" om 107 kvm vilken erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, 3-4 sovrum, badrum, gästtoalett samt tvättstuga med groventré. Som tillval finns bl.a. flera olika garagemodeller, fiber och interiöra val men i grunden håller huset en god standard med exempelvis genomgående trägolv. Uppvärmning sker med en frånluftsvärmepump, denna håller nere driftkostnaderna. På Krokusgatan har man direkt närhet till skola och strövområden samt promenadavstånd till service, kommunikationer och mataffärer. Det behöver inte vara krångligt att köpa nyproduktion, Älvsbyhus tar hand om hela processen och ansvarar för husbygget, från grundläggning till färdigt hus. Den förhållandevis korta byggtiden som erbjuds gör att ni kan flytta in redan under vintern! Älvsbyhus erbjuder dessutom förmånliga betalningsvillkor, största betalningen sker först efter att huset har levererats. Fastigheten är idag obebyggd och säljs med villkor om att ett entreprenadavtal tecknas för uppförandet av ett Älvsbyhus. Huset kan vara inflyttningsklart till vintern/våren 2019. För ytterligare information kontakta Kenan Devic 0511-533 00, kenan.devic@alvsbyhus.se eller Marcus Olsson 0705 14 14 02, marcus.olsson@alvsbyhus.se på Älvsbyhus.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  Uppvärmning

  Frånluftsvärmepump

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  970 kr / år

  Taxeringsvärde:

  97 000 kr varav mark 97 000 kr

  Typ:

  210, Småhusenhet, tomtmark

  Byggnad

  Byggår:

  2019

  Tomtarea:

  848m2

  Stomme:

  Trä

  Fasad:

  Träpanel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  3-glas

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftsvärmepump

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor