Lövgatan 13, Herrljunga

2 375 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Liljekonvaljen 7

Adress

Lövgatan 13 - Herrljunga

Kommun

Herrljunga

Typ

1 plan med källare

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1969

Boarea

155m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

155m2

Tomtarea

822m2 - Friköpt

Rum

7 rok varav 5 sovrum

Utgångspris

2 375 000 kr

15 323 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Välplanerad och ytterst välskött villa med plats för den stora familjen

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Välkommen till Lövgatan 13 och denna smakfulla villa uppförd i vinkel med generösa umgängesytor. Vi finner här ett mycket trivsamt kök med matplats, stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora glaspartier, 5 bra sovrum, renoverat badrum samt gästtoalett. I källarplanet finns inbjudande gillestuga, nyrenoverat helkaklat duschrum, rejäla förrådsutrymmen, tvättstuga och pannrum. Bostaden präglas av genomgående fräscha ytskikt, ett rikligt ljusinsläpp och väl utvalda material - inget har här lämnats åt slumpen. Insynsskyddad trädgård och trälagd altan i västerläge där man med fördel kan njuta av kvällssolen i lugn och ro efter en hektisk arbetsdag. Friliggande garage. På Lövgatan bor man i ett mycket lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola och strövområden. Promenadavstånd till skola, service, kommunikationer och mataffärer.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Entrévåning

  Källarvåning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréplan

  Välkomnande entréhall med kapprum för förvaring av ytterkläder. I anslutning finns WC med toalett och tvättställ. Trivsamt och fräscht kök med matplats. Utrustningen består av kyl, frys, spishäll, fläkt, ugn och diskmaskin. Härligt, ljust vardagsrum med stora glaspartier. Vackert parkettgolv pryder golvet. Utgång till altan i västerläge. Helkaklat badrum, renoverat 2009, med dusch, toalett och tvättställ. 5 bra sovrum, varav 2 mindre. Dessutom finns allrum/lekrum.

  Källarplan

  På källarvåningen möts man av trevlig gillestuga. Nytt ventilerat golv. Nyrenoverat, helkaklat, duschrum med dusch, toalett och tvättställ samt bastu. Pannrum. Innanför pannrummet finns ett hobbyrum/förråd. Tvättstuga med tvättmaskin och tvättho. Allrum/hobbyrum. Förråd och matkällare.

  Tomt

  Välskött trädgårdstomt.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1969

  2006 Installation pelletspanna. Ny golvkonstruktion med mekanisk ventilation (Nivellgolv). 2009 Nytt badrum 2014 Nytt tak 2017 Renoverat duschrum källare

  Uppvärmning

  Vattenburen värme via pelletspanna (2006)

  Bredband

  Fiberanslutning finns

  Uteplats/Balkong

  Stor härlig altan med skyddat läge.

  Bilplats

  Stort friliggande garage med plats för två bilar.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  45 655 kr/år

  Elkostnad:

  13 807 kr/år

  Uppvärmning:

  23 000 kr/år

  Vatten/avlopp:

  5 548 kr/år

  Renhållning:

  1 600 kr/år

  Sotning:

  1 700 kr/år

  Total driftkostnad:

  45 655 kr/år

  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/avgift:

  8 049 kr (53 704 kr)

  Personer i hushållet:

  2 st

  Pantbrev:

  8 st om totalt 820 000 kr

  Taxeringsvärde:

  1 131 000 kr varav mark 171 000 kr

  Värdeår:

  1969

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1969

  Tomtarea:

  822m2

  Grund:

  Källare

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Fasadsten

  Takbeklädnad:

  Papptak

  Plåtarbete:

  Plåt

  Fönster:

  3-glas/2-glas

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Vattenburen värme via pelletspanna (2006)

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  2006 Installation pelletspanna. Ny golvkonstruktion med mekanisk ventilation (Nivellgolv). 2009 Nytt badrum 2014 Nytt tak 2017 Renoverat duschrum källare

  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  106 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-09-29

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor