Violgatan 7, Herrljunga

3 231 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Daggkåpan 1

Adress

Violgatan 7 - Herrljunga

Kommun

Herrljunga

Typ

1 plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

Boarea

148,8m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

1 102m2 - Friköpt

Rum

6 rok varav 4 sovrum

Pris

3 231 000 kr

21 714 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Möjlighet att bygga rymligt Vårgårdahus i populärt, naturnära område

  Nu erbjuds möjligheten att förvärva en tomt i nya Horsbyområdet tillsammans med en nyckelfärdig villa från Vårgårdahus vilken anpassas efter köparens önskemål. Attraktivt barnvänligt läge med direkt närhet till förskola och skola, strövområden i skog finner du dessutom inpå husknuten samtidigt som det endast är en kort promenad till mataffär, service och goda kommunikationer med tåg som tar dig i flera riktningar. Exempelvillan är Villa Nygård i 1½-plan med färdiginredd ovanvåning. Med fem sovrum passar Villa Nygård perfekt för dig som har en stor familj med många barn. Köket, husets hjärta, är centralt placerat mellan entré och grovingång, en lika klassisk som praktiskt lösning. Säkert blir du också förtjust i alla rejäla förvaringsutrymmen, som ryms i detta hus. Den genomtänkta planlösningen underlättar både umgänge och avskildhet för såväl barnen som er vuxna. Fastigheten är idag obebyggd och säljs med villkor om att ett entreprenadavtal tecknas för uppförandet av ett Vårgårdahus. Ansvarig fastighetsmäklare förmedlar tomten och är därmed ansvarig för förmedlingen av denna. Entreprenören ansvarar för husbyggnationen. Priset på exempelhuset, Villa Nygård, är 3 186 000 för totalentreprenad dvs inkl tomt, VA och elanslutningsavgifter. www.vargardahus.se eller klicka på "Projekthemsida" ovan i den blå bannern. För mer information kontakta ansvarig mäklare eller Anders Nilsson på Vårgårdahus, anders.nilsson@vargardahus.se, 0706-44 12 91

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Uppvärmning

  Frånluftsvärmepump

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Taxeringsvärde:

  108 000 kr varav mark 108 000 kr

  Typ:

  210, Småhusenhet, tomtmark

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 102m2

  Grund:

  Platta på mark

  Fasad:

  Träpanel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Plåtarbete:

  Plåt

  Fönster:

  3-glas isoler

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftsvärmepump

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten och avlopp

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor