Rönnvägen 30, Sjövik

2 295 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Östad 3:95

  Adress

  Rönnvägen 30 - Sjövik

  Kommun

  Lerum

  Typ

  1-plan

  Boendeform

  Kedjehus

  Byggår

  1970

  Boarea

  114m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  460m2 - Friköpt

  Rum

  4 rok varav 3-4 sovrum

  Område

  Sjövik - Centralt

  Accepterat pris

  2 295 000 kr

  20 132 kr/m2

  Lerum - Sjövik

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Trevligt planerat kedjehus i ett plan i centrala Sjövik med fantastisk utsikt över ängarna. Härlig insynsskyddad uteplats med trädgård i soligt västerläge. Välskött med fräscht och luftigt kök med köksö samt rymligt vardagsrum i vinkel. Promenadavstånd till badsjön Mjörn. Garage i länga samt parkeringsplats ingår.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Välkomnande luftig hall med plats för ytterkläder. Direkt till höger ett mycket fräscht och rymligt kök renoverat 2006, inredning från Puustelli. Praktisk och snygg köksö är avgränsare mot trivsam matplats. Här finns gott om förvaringsutrymmen samt bra arbetsytor. Vitt kakel ovan mörka bänkskivor av laminat. Vitvaror såsom spis, rostfi fläktkåpa, diskmaskin(-05) samt kyl/frys(-14). Härligt luftigt kök med ljus från två fönster. I anslutning till hallen en helkaklad gästtoalett i ljus färgsättning med tvättmaskin. Rymligt vardagsrum i vinkel med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Vid behov av ytterligare sovrum finns möjlighet att avgränsa detta rum. Vackert fönsterparti ger flödande ljus in i rummet. Fina dubbeldörrar leder ut mot den insynsskyddade altanen i västerläge. Hallen leder vidare till en sovrumsavdelning med tre fräscha bra sovrum varav det större har många garderober. Helkaklat badrum i ljusa färger med dusch. Vidare finns ett förråd som är genomgående med ingång från entresidan samt från altanen.

  Tomt

  Tomtarea 460 m² (friköpt). Tomten: insynsskyddad hörntomt, trädgårdstomt med bärbuskar, häckar och trädgårdsland.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Förråd och friggebod.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1970

  2012 Nytt tak, varmvattenberedare 2008 Nya fönster, fasadpanel bytt 2006 Nytt kök 2005 Radiatorer - oljefyllda 2004 Altan ca 1995 Badrum samt gästtoalett renoverat

  Uppvärmning

  Direktverkande el (oljefyllda radiatorer)

  TV

  TV-antenn.

  Bredband

  ADSL.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Lerum Östad GA:16 Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 15-IM1-70/1064.1 Planbestämmelser: Byggnadsplan (1968-12-31)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  29 981 kr/år

  Försäkring:

  2 529 kr/år

  Uppvärmning:

  16 000 kr/år

  Vatten/avlopp:

  6 802 kr/år

  Renhållning:

  1 500 kr/år

  Samfällighet:

  2 400 kr/år

  Vägavg/snö:

  750 kr/år

  Total driftkostnad:

  29 981 kr/år

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  I uppvärmning ingår hushållsström

  Pantbrev:

  7 st om totalt 1 126 250 kr

  Taxeringsvärde:

  1 176 000 kr varav mark 287 000 kr

  Värdeår:

  1970

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1970

  Tomtarea:

  460m2

  Grund:

  Krypgrund

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Betong

  Fasad:

  Tegel och trä

  Takbeklädnad:

  Papp

  Plåtarbete:

  Plåt

  Fönster:

  3-glasfönster isoler

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el (oljefyllda radiatorer)

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  2012 Nytt tak, varmvattenberedare 2008 Nya fönster, fasadpanel bytt 2006 Nytt kök 2005 Radiatorer - oljefyllda 2004 Altan ca 1995 Badrum samt gästtoalett renoverat

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor