Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Mariebergsgatan 20E, Skövde

Fint gavelradhus med nytt kök!

Pris:

2 650 000 kr

Acceptpris

Radhus - Skövde

Rum: 3 rok varav 1-2 sovrum

Typ: 1 plan med källare

Byggår: 1948

Boarea: 77 m2

Biarea: 77 m2

Tomtarea: 297 m2

Länsdeklarerat Plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Välrenoverad radhusgavel på Norrmalm! Huset är i ett plan med en lika stor källare och dessutom med ett bra läge i området. Här finns ett nytt, mycket smakfullt kök från -19. Källaren är fräsch nog att nyttjas som bostad för den som vill då det finns både allrum och möjlighet till sovrum här. Till detta radhus hör dessutom ett garage i längorna intill. Trädgården är i en alldeles lagom storlek med ett härligt söderläge och ett härligt trädäck! Här bor ni knappt två kilometer från centrum och bara ett par 100 meter från Elins Esplanad, alldeles utmärkt när det gäller service och kommunikationer på alla sätt utan att för den sakens skull ta del av stadens brus.

Läs mer

Pris

2 650 000 kr

Budgivning pågår

Budhistorik

Budgiv. Datum Bud

2 30/11 kl: 15:29 2 525 000 kr

1 25/11 kl: 10:21 2 500 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Mia Svensson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0706-17 71 16

  mia.svensson@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Interiör

   Vi tar oss in genom den alldeles nya ytterdörren och hamnar i en hall där en vitmålad spaljé skärmar av mot köket. Direkt till höger om oss leder trappan ner till källaren. Väggarna är nymålade i en ljusblå kulör och på golvet ligger laminatgolv. Köket renoverades år 2019 och är verkligen väl genomtänkt! Här får ni gott om förvaring och bänkytor, dessutom en social stämning när köksdelen avgränsar mot matplatsen. Samtliga vitvaror byttes ut vid renoveringen vilket syns tydligt på den moderna fläkten som är placerad uppe i taket! I övrigt finns här integrerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll, varmluftsugn samt inbyggd mikrovågsugn. De vita släta köksluckorna ger en modern och stilfull känsla och matchas väl ihop med sexhörniga kaklet. Vid matplatsen finns ett vackert burspråk med en stor och fin stenskiva i fönstret, charmigt! Från köket når vi vardagsrummet som är stort och ljust med härligt ljusinsläpp och vy över trädgården på baksidan. På golvet ligger vackert parkettgolv och väggarna är vita. Från vardagsrummet nås ett rum med en stor öppning. I dagsläget används det som kontor men storleken är rymlig nog som ett sovrum. Väggarna är vita och på golvet ligger det tidstypiska brädgolvet i gott skick. Vi tar oss vidare från hallen, via en inre hall där en stor skjutdörr med spegelglas satts upp framför de fasta garderoberna som sväljer en hel del förvaring! Längst bort till vänster har vi ett sovrum, även det med vita väggar och sovrum. Mitt emot sovrummet har vi badrummet. Här ligger en plastmatta på golvet och väggarna är klädda med vitmålad väv. Här finns toalett, dusch sms handfat. Vi tar oss ner till källaren och hamnar i en möblerbar hall. Direkt till höger nedanför trappan hittar vi ett stort toalettutrymme med mörkt klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns toalett samt handfat i ett kommodskåp med dubbla lådor. Dessutom hänger ett grönt vitrinskåp på väggen för extra förvaring! Här finns även värmepannan. I rummet intill hittar vi en stor tvättstuga med goda möjligheter för att torka tvätt på lina. Här finns även en dusch samt ett badkar. Vi tar oss vidare och hamnar i ett rum som är inrett med laminatgolv och väggar målade i ljusblått. Längst in i källaren hittar vi ett stort rum med flera användningsområden, med laminatgolv och vitmålade väggar. En del av rummet är avgränsat och används som förråd. Här finns även en källaringång på gaveln av huset.

   Uteplats/Balkong

   Trädäcket nås från vardagsrummet. Helt rätt läge, i soliga söder! Gott om plats för både matbord och solstolar, eller vad ni önskar möblera med!

   Byggnad

   Byggnadstyp

   1 plan med källare

   Byggår

   1948

   Boarea

   77m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Biarea

   77m2

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd den 2016-10-12
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 165 kWh/m2 och år

   Fasad

   Tegel

   Stomme

   Stenmaterial

   Fönster

   2-glasfönster kopplade i fönsterbågar

   Tak

   Takpannor, nyrenoverad 2013

   Grundläggning

   Källare

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   Ventilation

   TV

   Fiber

   Fastighetsbeteckning

   Mellomgården 33

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   297m2

   Övrigt om tomt

   Mysig och lummig baksida i söderläge!

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Parkering

   En p-plats vid entrén. Garageplats ingår, detta 600 kr/år. Besöksplatser finns på området.

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Skövde Mellomgården GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Kvartersanläggning, Övrigt

   Planbestämmelser

   Stadsplan Tomtindelning

   Norrmalm

   Allmänt om området

   Norrmalm ligger precis norr om centrum och är ett oerhört populärt bostadsområde bland Skövdeborna. Detta är inte så konstigt, med tanke på läget nära centrum, högskola och resecentrum och på den andra kanten av området ligger det stora köpcentrat Elins Esplanad bland annat med ICA Maxi. Vill ni handla lite snabbt finns även en mindre ICA-butik beläget mitt bland flerfamiljshusen. På Norrmalm finns alla olika typer av bostadsformer. I kvarteren som gränsar mot centrum ligger gemytliga flerfamiljshus från 1920/40-tal samt bostadsrättslägenheter i både stora och små föreningar. Längre ut från centrum ligger mysiga villakvarter med både friköpta radhus och villor. I mitten av området ligger Norrmalmskolan för barn i åldrar sex-tolv år och på eftermiddagarna fortsätter fritidsverksamhet för barnen. Närmaste vårdcentral är Närhälsan Norrmalm vårdcentral, belägen på andra sidan om Vadsboleden på Ekängsvägen.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Mariebergsgatan 20E, Skövde

   Kommun: Skövde

   Område: Norrmalm

   Boendeform: Radhus - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 2 650 000 kr
   Acceptpris

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 1 567 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 819 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 748 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 4 st om totalt 2 040 500 kr

   Driftkostnad: 37 305 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 13 705 kr/år

   Elkostnad: 10 200 kr/år

   Vatten & avlopp: 3 000 kr/år

   Samfällighet: 6 500 kr/år

   Försäkring: 3 300 kr/år

   Övrigt: 600 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 349 kr (totalt 45 654 kr)

   Kommentar till driftkostnad: Samfällighetsavgift 6 500 kr/år (5 000 kr för driftkostnader samt 1 500 kr för underhållskostnader). I samfällighetsavgiften inkluderas driftskostnader som snöskottning, renhållning samt kostnader för fortlöpande underhåll. Vatten avläses separat. 600 kr under övrigt avser garage.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Skövde

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, jurist, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Commercegallerian i Skövde, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Skövde!

   Läs mer

   Bobutiken i Skövde

   Hitta din mäklare i Skövde

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder