Tångenvägen 57, Strömstad

4 575 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Naten 28

  Adress

  Tångenvägen 57 - Strömstad

  Kommun

  Strömstad

  Typ

  2 plan

  Boendeform

  Kedjehus

  Byggår

  2014

  Boarea

  115m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  198m2 - Friköpt

  Rum

  4 rok varav 2-3 sovrum

  Utgångspris

  4 575 000 kr

  39 783 kr/m2

  Tvåplansvilla i mycket fint skick på Tången!

  Här på Tången hittar du denna tvåplansvilla om 115 kvadratmeter. Huset är modernt och ljust samt i utmärkt skick. Det är dessutom ett påkostat boende med fräscha ytskikt, exklusiva material och sociala ytor. I detta hus välkomnas du in i en praktisk och lättmöblerad hall som följs av ett ett modernt, socialt och välplanerat kök samt allrum och matplats i öppen planlösning med utgång till den soliga altanen. Vidare på entréplan finns tvättstuga med groventré, förråd samt ett rymligt och stilrent badrum utrustat med dusch, WC, tvättställ samt golvvärme. En trappa upp möts vi av ett praktiskt vardagsrum med utgång till en härlig terrass och ett sovrum. Vidare finner vi master bedroom i suite med tillhörande rymlig walk-in closeth samt ett lyxigt badrum utrustat med dusch, wc, tvättställ, golvvärme samt bastu. Detta huset bör upplevas på plats! Tången är en mycket populär del av Strömstad där du har nära till skolor, lekplatser, matbutiker och vackra promenadstråk.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Entréplan

  Övre plan

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Praktisk hall med bra plats för förvaring. Klinkerplattor med golvvärme på golv samt ljusa väggar.

  Kök

  Ett modernt, socialt och välplanerat kök med generösa arbetsytor, bänkskivor i sten, påkostade material och öppen planlösning mot vardagsrummet. Utrustat med induktionshäll, spis, micro, diskmaskin, vinkyl, kyl samt frys. Klinkerplattor på golv, ljusa väggar samt kakel ovan köksbänk.

  Allrum/matplats

  Ljust och socialt allrum och matplats i öppen planlösning med vackert ljusinsläpp. Här finns utgång till den rymliga altanen om ca 30 kvm. Klinkerplattor på golv samt ljusa väggar.

  Badrum 1

  Helkaklat, fräscht och smakfullt badrum som innehar toalett, dusch, tvättställ och golvvärme.

  Tvättstuga

  Tvättstuga med groventré och gott om plats för förvaring.

  Vardagsrum

  En trappa upp möts vi av ett vardagsrum med gott om plats. Här når man även den härliga och generösa terassen om ca 30 kvm.

  Sovrum 1

  Ett rymligt sovrum som har en stor walk in closet, toalett och dusch en suite och plats för stor säng.

  Badrum 2

  Husets andra badrum nås från sovrum 1 och är helkaklat, påkostat och fräscht och har toalett, tvättställ,golvvärme, ångdusch och bastu.

  Sovrum 2

  Praktiskt och ljust sovrum.

  Tomt

  Lättskött tomt med stilren stenläggning på framsidan och altan med utsikt mot strömsvattnet på baksidan

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2014

  Uppvärmning

  Fjärrvärme samt frånluftsvärmepump

  TV

  Fiber

  Bredband

  Fiber

  Uteplats/Balkong

  Rymlig altan med utgång från allrumet på entréplan. Härlig terrass med utgång från vardagsrummet på övre plan.

  Bilplats

  Gott om plats för 2-3 bilar på tomten var av ena platsen i carport.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Strömstad Naten GA:1 Tångenvägens samfällighetsförening (717913-9493) Avser: Vägar, belysning, avfallshantering. Samfällighet: Strömstad Naten S:1Tångenvägens samfällighetsförening (717913-9493) Avser: Väg mm. Last: Officialservitut Byggnad, 1486-945.14 Förmån: Officialservitut Byggnad, 1486-945.13 Planbestämmelser: Detaljplan (2002-10-17)

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  0 kr / år

  Driftkostnad:

  31 576 kr/år

  Försäkring:

  4 200 kr/år

  Elkostnad:

  6 500 kr/år

  Uppvärmning:

  7 800 kr/år

  Vatten/avlopp:

  8 576 kr/år

  Renhållning:

  2 500 kr/år

  Samfällighet:

  2 000 kr/år

  Total driftkostnad:

  31 576 kr/år

  Personer i hushållet:

  1 st

  Pantbrev:

  4 st om totalt 3 315 000 kr

  Taxeringsvärde:

  2 988 000 kr varav mark 980 000 kr

  Värdeår:

  2014

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  2014

  Tomtarea:

  198m2

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Papp

  Plåtarbete:

  Lackad plåt

  Fönster:

  3-glasfönster isoler

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme samt frånluftsvärmepump

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor