Budgivning pågår

Bodane 617, Brålanda

Aktuellt bud

900 000 kr

Utgångspris 1 395 000 kr

Budgivare 1 16/09 kl: 18:23 - 900 000 kr

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Brålanda-Bodane 1:33

Adress

Bodane 617 - Brålanda

Kommun

Vänersborg

Typ

1 ½ plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1979

Boarea

175m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

37m2

Tomtarea

1 969m2 - Friköpt

Rum

7 rok varav 4-5 sovrum

Område

Hörn

Utgångspris

1 395 000 kr

7 971 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Rymlig villa med lantligt läge och stor tomt!

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Nu ges möjlighet att förvärva denna pärla! Med lantligt läge finner vi denna rymliga villa om hela 175 kvm boarea och separat garage. Fastigheten är dessutom belägen längst in på vägen och omsluts av idylliska vyer över åkrar och skog. Här erbjuds plats för hela familjen med fyra sovrum och två wc fördelade på två plan – möjlighet till fler finns för den som önskar. Utöver det finner vi flera trevliga sällskapsytor och ett gediget kök. Välkommen till denna fridfulla plats – perfekt för den lilla som stora familjen!

  Ansvarig mäklare

  Karolina Johansson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0721-43 66 75

  karolina.johansson@lansfast.se Läs mer om Karolina

  Extra kontaktperson

  Zejna Mustajbasic

  Blivande fastighetsmäklare

  0721-43 43 09

  zejna.mustajbasic@lansfast.se Läs mer om Zejna

  Alla bilder

  Planritning

  Alla plan (1x1)

  Entréplan

  Ovanvåning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Groventré/tvättstuga

  Praktiskt utrymme som idag är kombinerad groventré samt tvättstuga. Goda avhängningsmöjligheter. Plastmatta och målade vägar.

  Kök

  Det fräscha köket totalrenoverades 2012. Här finns maskinell utrustning bestående av diskmaskin, ugn, spishåll, fläkt samt kyl och frys. Laminatgolv och målade väggar.

  Matsal

  I anslutning till köket finner vi den perfekta matsalen, gedigen med plats för stort matsalsbord. Eller varför inte göra ett extra sovrum här? Parkettgolv och tapetserade väggar.

  Vardagsrum

  Rymligt vardagsrum med plats för sedvanlig vardagsrumsmöblering samt matsalsbord om så önskas. Härifrån nås även den inglasade altanen. Parkettgolv och tapetserade väggar.

  Finentré

  Gedigen välkomnande entré med praktisk lättavtorkad klinkers på golvet. Tapetserade väggar.

  Sovrum 1

  På entréplan finner vi bostadens första sovrum. Denna nås via en passage med förvaring - varför inte gör om passagen till en walk-in-closet. Sovrummet är storleksmässigt bra med plats för dubbelsäng samt sängbord. Laminatgolv och tapetserade väggar.

  Badrum

  Renoverat badrum från 2008. Här finns kommod med överhängande spegelskåp, wc samt dusch. Våtrumsmatta och våtrumstapet.

  Allrum

  Rymligt möblerbart allrum. Härifrån nås övervåningens samtliga sovrum. Tapetserade väggar och laminatgolv.

  Sovrum 2

  Rymligt sovrum med utgång till balkong i syd-västligt läge. Härifrån nås även ett extra rum som passar perfekt som walk-in.closet eller varför inte ett hemma kontor? Laminatgolv och tapetserade väggar.

  Sovrum 3

  Storleksmässigt bra rum med plats för säng, sängbord samt extra förvaringsmöbel. Här finner vi dessutom förvaring i 2 garderober. Laminatgolv och tapetserade väggar.

  Sovrum 4

  Storleksmässigt bra rum med plats för säng, sängbord samt extra förvaringsmöbel. Här finner vi dessutom förvaring i 2 garderober. Laminatgolv och tapetserade väggar.

  WC

  Praktiskt med extra wc på övre plan. Utrustning bestående av kommod, spegelskåp, wc samt badkar (ej inkopplat). Klinker och våtrumstapet.

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  På fastigheten finns förutom boningshuset även separat garage.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1979

  - 1989 Förvärvades fastigheten av ägare - 2002 Isolerfönster utbytt löpande entré/övre plan färdigställt- 2003 - 2007 Luftvärmepump installerad och utbytt innerdel - 2009 av fackman (garanti ärende) - 2008 Våtrum entréplan renoverat av fackman (reglerat försäkringsärende) - 2012 Kök renoverat med ytskikt/vitvaror - 2013 Wc övre plan renoverade ytskikt, bytt kommoder av ägare - 2013 Ytskikt/golv uppdaterade övre plan av ägare - 2018 Vattenpump utbytt

  Uppvärmning

  Luft luft med el komplement

  TV

  Parabol

  Bredband

  Mobilt

  Servitut, planbestämmelser m m

  Last: Avtalsservitut: Utfartsväg, 15-IM5-89/8977.1 Förmån: Officialservitut Väg Avlopp, 15-BRJ-869.1

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  30 379 kr/år

  Försäkring:

  3 800 kr/år

  Elkostnad:

  19 246 kr/år

  Vatten/avlopp:

  1 144 kr/år

  Renhållning:

  1 789 kr/år

  Övrigt:

  4 400 kr/år

  Total driftkostnad:

  30 379 kr/år

  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/avgift:

  5 782 kr (36 161 kr)

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  driftkostnaderna kommer från liknande fastighet då tillförlitliga driftkostnader saknas. Den övriga kostnadens består av kostnad för tv och internet.

  Pantbrev:

  4 st om totalt 649 000 kr

  Taxeringsvärde:

  771 000 kr varav mark 139 000 kr

  Värdeår:

  1979

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1979

  Tomtarea:

  1 969m2

  Grund:

  Krypgrund

  Stomme:

  Trä

  Fasad:

  Stående träpanel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  - 3 & 2/glas isolerrutor och ytterglas

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Luft luft med el komplement

  Vatten/avlopp:

  Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

  Renoveringar:

  - 1989 Förvärvades fastigheten av ägare - 2002 Isolerfönster utbytt löpande entré/övre plan färdigställt- 2003 - 2007 Luftvärmepump installerad och utbytt innerdel - 2009 av fackman (garanti ärende) - 2008 Våtrum entréplan renoverat av fackman (reglerat försäkringsärende) - 2012 Kök renoverat med ytskikt/vitvaror - 2013 Wc övre plan renoverade ytskikt, bytt kommoder av ägare - 2013 Ytskikt/golv uppdaterade övre plan av ägare - 2018 Vattenpump utbytt

  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  80 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-09-05

  Primärenergital:

  128 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor