Fjärilsvägen 10, Vänersborg

3 250 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Knäpparen 1

  Adress

  Fjärilsvägen 10 - Vänersborg

  Kommun

  Vänersborg

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  2011

  Boarea

  126m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  42m2

  Tomtarea

  1 375m2 - Friköpt

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Brinketorp

  Utgångspris

  3 250 000 kr

  25 794 kr/m2

  1-plansvilla med pool!

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Nu finns möjlighet att förvärva enplansvilla med uppvärmd pool! På Fjärilsvägen 10 finner vi en fantastik familjebostad uppförd 2011. Lyxliraren noterar genast den uppvärmningsbara poolen med tillhörande pooldäck och möblerbar altan. På den trevliga trädgårdstomten finns även trevligt växthus med vinrankor och plats för avkoppling. Boningshuset bjuder på välutrustat kök från Vedums kök med vitvaror från Siemens. Utöver detta finns 3 sovrum, trevliga sällskapsytor och gott om förvaringsytor. Vattenburen golvvärme är en självklarhet i samtliga rum. Dessutom finns det ett vidbyggt garage om ca 40 kvm, även här finns golvvärme! Varmt välkommen till ett hem att stortrivas i!

  Ansvarig mäklare

  Karolina Johansson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0721-43 66 75

  karolina.johansson@lansfast.se Läs mer om Karolina

  Extra kontaktperson

  Zejna Mustajbasic

  Blivande fastighetsmäklare

  0721-43 43 09

  zejna.mustajbasic@lansfast.se Läs mer om Zejna

  Alla bilder

  Planritning

  1. våning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Hall med goda avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i garderob med skjutdörrar. Klinkers vid entré, trägolv och tapetserade väggar.

  Kök

  Arbetsvänligt kök från Vedums kök med gott om förvaring. Maskinell utrustning bestående av diskmaskin, spishäll, varmluftsugn, inbyggnadsmikro, fläkt och fullhöjds kyl och frys. Samtliga vitvaror är från Siemens. Trägolv och tapetserade väggar.

  Vardagsrum

  Luftigt vardagsrum med plats för sedvanlig vardagsrumsmöblering såväl som matsalsbord. Här finner vi utgången till altanen och således även poolen. Trägolv och tapetserade väggar.

  Sovrum 1

  Här finns plats för säng, sängbord samt extra förvaringsmöbel utöver de redan 2 befintliga garderoberna. Trägolv och tapetserade väggar.

  Sovrum 2

  Storleksmässigt bra sovrum med plats för större säng, sängbord, skrivbord och extra förvaringsmöbel. Mellan detta sovrum och sovrum 3 finns en rymlig klädkammare. Trägolv och tapetserade väggar.

  Sovrum 3

  Storleksmässigt bra sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Här finns även en stor befintlig garderob. Trägolv och tapetserade väggar.

  Badrum

  Helkaklat badrum med både dusch och badkar (170 cm). Utöver detta finns här kommod, wc och spegel. Klinkergolv.

  Tvättstuga

  Mellan köket och garage finns en rymlig och framförallt arbetsvänlig tvättstuga. Tvättmaskin, arbetsbänk och tvättho. I anslutning till tvättstugan finns även en wc.

  Tomt

  Trevlig trädgårdstomt med plats för spring och lek.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2011

  Uppvärmning

  Vattenburen värme via frånluftvärmepump

  Uteplats/Balkong

  På husets framsida finns en mindre altan där morgonsolen avnjutes tack vare dess sydöstliga läge. På husets baksida finns gedigen altan med pool och pooldäck. Nordvästligt läge.

  Bilplats

  Plats för bilen finns i vidbyggt garage med elport. Utöver detta finns gott om plats för 2 bilar på uppfarten.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  4024 kr / år

  Driftkostnad:

  43 241 kr/år

  Försäkring:

  4 000 kr/år

  Elkostnad:

  20 440 kr/år

  Vatten/avlopp:

  4 700 kr/år

  Renhållning:

  3 701 kr/år

  Övrigt:

  10 400 kr/år

  Total driftkostnad:

  43 241 kr/år

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  Kostnaderna är säljarens personliga. Den övriga kostnaden gäller kostnad för fiber samt uppvärmning av pool. Fiber 5 400 kr/år. Uppvärmning av pool ca 5 000 kr/år (3 300kWh på separat luft-vatten) då man ställer den på ca 28-30 °C.

  Pantbrev:

  2 st om totalt 2 210 000 kr

  Taxeringsvärde:

  2 030 000 kr varav mark 387 000 kr

  Värdeår:

  2011

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  2011

  Tomtarea:

  1 375m2

  Grund:

  Underisolerad betongplatta med golvvärme

  Stomme:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  3-glasfönster isoler

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Vattenburen värme via frånluftvärmepump

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  72 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Primärenergital:

  114 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor