Budgivning pågår

Hästängegatan 102, Vänersborg

2 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Hästängen 12

  Adress

  Hästängegatan 102 - Vänersborg

  Kommun

  Vänersborg

  Typ

  1 plan med vind

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  2019

  Boarea

  130m2

  Areauppgifter enligt säljaren

  Tomtarea

  703m2 - Friköpt

  Rum

  6 rok varav 4 sovrum

  Område

  Onsjö

  Utgångspris

  2 995 000 kr

  23 038 kr/m2

  Nyproducerad och slutbesiktigad villa i barnvänligt område. Dubbla altaner! Bergvärme med frånluft!

  Sväng in i det barnvänliga området vid Onsjö. Där, i det lugna och trevliga läget möter ni denna propra 1-plansvilla färdigställd 2019 (slutbesiktad). Livsnjutaren noterar snabbt den storslagna altanen, självklart i sydvästligt läge. Tänk er att tillbringa sommarens vackraste dagar här medan familjens mindre medlemmar leker i det barnvänliga området. För dem med höga krav finner ni flertalet kvalitéer exteriört, då Hästängegatan 102 erbjuder ytterligare en altan på husets baksida. Tomten är spännande med struktur, vilket gör att ni kan låta fantasin flöda! Här finns stora möjligheter att skapa den perfekta, lättskötta trädgården! Interiört fortsätter förmånerna då huset planerats med en genomgående tanke om ett familjärt hem. Detta noteras redan i köket, som möter vardagsrummet i en öppen planlösning och skapar ett ljuvligt utrymme att umgås i. Altanen gör sig påmind även här genom de stora fönsterpartierna. Under sommaren skapar de båda altanerna en vacker förlängning av det två sällskapsutrymmena, vardagsrummet och allrummet. Kvällssolen avnjuter ni på altanen vid husets baksida! Tack vare de stora fönsterpartierna och glasdörrarna skapas ett härligt ljusflöde genom hela huset. Bostaden är välplanerad och erbjuder 4 sovrum, varav master bedroom placerats avskiljt i huset. Här har ni en egen avdelning med anslutande badrum. Exklusivt! De tre andra sovrummen är placerade i norra delen av huset och omsluter ett allrum. Perfekt som barnens egna utrymme. Huset infriar många av de önskemål som kan tänkas ställas på ett hem idag, oavsett om ni är stor eller liten familj. På Hästängegatan 102 huserar ni med gång- och cykelavstånd till skola, idrottsanläggningar, livsmedelsbutik och naturområde. Välkomna till ett hem att trivas i!

  Ansvarig mäklare

  Karolina Johansson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0721-43 66 75

  karolina.johansson@lansfast.se Läs mer om Karolina

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  1. våning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Genomtänkt planlösning

  Välkommen till ett välplanerat boende där planlösningen planerats utefter att hela familjen ska få plats, med stort fokus på lättillgänglighet och trevliga sällskapsytor. Planlösningen presenterar en "suite" med eget sovrum och badrum medan barnen har varsitt sovrum i anslutning till ett gemensamt allrum!

  Hall

  Välkomnande och rymlig hall. Här finner ni en garderob, klinkergolv samt vitmålade väggar. Från hallen når ni vidare till den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

  Kök

  Köket har planerats med en tanke på samkväm. Här finner ni både goda förvaringsytor och arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin, fullhöjds kyl och fullhöjds frys, varmluftsugn och inbyggnadsmikro. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet är bostadens centrum och ger utrymme för sedvanlig vardagsrumsmöblering. Här finner ni ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna samt från glasdörren till altanen. Parkettgolv samt målade väggar.

  Sovrum

  Master bedroom Från vardagsrummet finner ni det största sovrummet med eget badrum. Här finns gott om plats för dubbelsäng samt sängbord. Parkettgolv samt vitmålade väggar. Sovrum 2 Sovrum med plats för säng, sängbord samt extra förvaringsmöbel. Parkettgolv samt vitmålade väggar. Sovrum 3 Sovrum med plats för säng, sängbord samt extra förvaringsmöbel. Parkettgolv samt vitmålade väggar. Sovrum 4 Sovrum med plats för säng, sängbord samt extra förvaringsmöbel. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

  Badrummen

  Badrum 1 (i anslutning till master bedroom) Här finner ni ett helkaklat badrum med badkar, dusch, wc, kommod samt badrumsskåp med speglar. Badrum 2 Även detta badrum är helkaklat och erbjuder dusch wc, kommod samt badrumsskåp med spegel.

  Tvättstuga/groventré

  Här finner ni härligt ljusinsläpp tack vare den helglasade altandörren som också fungerar som groventré. Här finns tvättmaskin, torktumlare, tvättho, bergvärmepump med frånluft samt förvaringsmöjligheter. Klinkergolv.

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  Uppvärmning

  Bergvärme med frånluft (Nibe F1255)

  Uteplats/Balkong

  Uteplats 1: Stor altan som omsluter huset från öst till väst. Utepalts 2: Altan i nordvästligt läge.

  Bilplats

  Parkeringsplats finns på tomten.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  4220 kr / år

  Driftkostnad:

  22 573 kr/år

  Försäkring:

  3 000 kr/år

  Elkostnad:

  3 800 kr/år

  Uppvärmning:

  8 900 kr/år

  Vatten/avlopp:

  5 200 kr/år

  Renhållning:

  1 673 kr/år

  Total driftkostnad:

  22 573 kr/år

  Personer i hushållet:

  3 st

  Kommentar:

  OBS: Driftskostnaderna avser en liknande fastighet då ingen ännu bott i huset.

  Taxeringsvärde:

  422 000 kr varav mark 422 000 kr

  Typ:

  210, Småhusenhet, tomtmark

  Byggnad

  Byggår:

  2019

  Tomtarea:

  703m2

  Grund:

  Plintar

  Stomme:

  Lösvirke (skruvad stomme)

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Liggande träpanel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  FX

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme med frånluft (Nibe F1255)

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Övrigt:

  Vattenburen golvvärme i hela huset.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor