Vi skapar trygga bostadsaffärer

På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling följer vi myndigheternas rekommendationer för att på bästa sätt värna om våra kunder och medarbetare. Oavsett om du är spekulant, säljare, eller mäklare ska du kunna känna dig säker på att vi fullföljer vår vision om att skapa trygga bostadsaffärer genom livet.

På jakt efter ny bostad?

Då behöver vi hitta en lösning som passar för just dig. Vi anpassar kontinuerligt vårt arbetssätt efter rådande situation och erbjuder samtidigt möjlighet att delta vid privata, bokade och digitala bostadsvisningar.

Här kan du kontakta oss för att delta vid den typ av bostadsvisning som passar dig bäst:

- Bokad visning (där du tilldelas en särskild tidslott för att se bostaden

- Digital visning (genom livesändning eller förinspelad video)

- Privat visning (utan andra sällskap på plats)

Sälja bostad

Det är helt naturligt att känna osäkerhet kring sin bostadsaffär. Våra fastighetsmäklare finns över hela landet och svarar gärna på dina frågor inför en försäljning. 

Med den kostnadsfria tjänsten Värdekollen kan du få en löpande fingervisning om vad din bostad är värd. Om du vill att någon av våra fastighetsmäklare gör en mer exakt värdering av din bostad inför en försäljning går det givetvis bra – både digitalt och fysiskt. 

Med den kostnadsfria tjänsten Försprång får du möjlighet att förbereda din bostadsförsäljning i lugn och ro och sälja när du själv känner att tidpunkten är rätt. På så sätt är du alltid redo för en trygg bostadsaffär – närhelst det passar dig.

Här kan du kontakta oss för att boka ett möte, göra en värdering av din bostad eller förbereda den inför en försäljning. Kontaktuppgifter till din lokala bobutik hittar du här.

Ta hand om dig!
Vi ber dig som planerar att träffa oss att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Löftet till dig är att våra fastighetsmäklare kommer göra detsamma.