Bli franchisetagare för ett varumärke som står för förtroende och trygghet

Som franchisetagare i Länsförsäkringar Fastighetsförmedling stöttas du av ett välrenommerat varumärke, som mer än något annat inom bank och försäkring förknippas med trygghet, kunnighet och förtroende.

Länsförsäkringar hjälper människor att försäkra deras hem och familjer, ger dem råd för privatekonomin och förverkligar deras pensionsdrömmar. Därför kommer vi så mycket närmare våra kunders verklighet än den som bara säljer "objekt". Därför känner även våra kunder att vi drivs av värderingar som skapar just trygghet och förtroende.

Som franchisetagare blir du en del av Sveriges snabbast växande fastighetsförmedling, men också en viktig del av det lokala länsförsäkringsbolagets erbjudande där också bank och försäkring ingår. Visste du att varannan villa och bostadsrätt och vartannat fritidshus är försäkrat i Länsförsäkringar?

Är du idag en etablerad fastighetsmäklare som kan hantverket och har ambitionen att utveckla verksamheten i egen regi? Vi söker för närvarande framgångsrika fastighetsmäklare och blivande entreprenörer som vill bli franchisetagare till nedanstående orter.

PROFIL:

Johan Dahlberg, framgångsrik fastighetsmäklare och franchisetagare i Malmö.

Vad var det som lockade med LFF?

– Potentialen, helt klart! Vårt varumärke är otroligt starkt på försäkringssidan där vi är marknadsledande men även på banken där kurvan, på den tid jag varit med, pekat rakt upp!

– Efter att ha suttit på andra sidan såg jag en möjlighet för mig själv att kunna växa och passa på fastighetsförmedlingens sida. Dels genom tipsflödet från bank och försäkring men också genom att göra ett bra jobb och sprida ordet genom alla Länsförsäkringars anställda. För att sammanfatta, utvecklingsmöjligheterna i form av en franchiseorganisation och potentialen med bank och försäkring gjorde att jag tog steget till LFF.

Berätta om din roll!

– Jag är Fastighetsmäklare och Franchisetagare på Malmökontoret tillsammans med tre andra delägare. Jag älskar mäklandet, håller därför väldigt hårt i att verkligen få göra det till större delen av min arbetstid vilket är fördelen med att vi är tre stycken.

– Givetvis jobbar jag även med att driva gruppens resultat framåt men mäklandet tar stor del av min tid.

Vad finns det för utvecklingsmöjligheter/karriärvägar inom LFF?

– LFF tar hela tiden nya marknadsandelar i Malmö liksom övriga Sverige. Det öppnas nya kontor och företaget utvecklas vilket ger möjligheter både för den som har ambition att bli toppmäklare men också de som vill ha en mer operativ roll och driva kontor.

Vad gör LFF till en spännande arbetsgivare?

– Att vi är en franchiseorganisation som är på framfart och tar marknadsandelar! Det är alltid roligt att vara del av en positiv våg och framgång. Jag känner också att vi överträffar förväntningarna mot kunden som kanske tidigare haft en annan bild av Länsförsäkringar fastighetsförmedling vilket visar på förändring. Att ledningen driver på och satsar högt innebär att det finns och kommer finnas möjligheter och att det aldrig kommer stå still!