Bli franchisetagare för ett varumärke som står för förtroende och trygghet

Som franchisetagare i Länsförsäkringar Fastighetsförmedling stöttas du av ett grundmurat varumärke, som mer än något annat inom bank och försäkring förknippas med trygghet och förtroende. Länsförsäkringar hjälper människor att försäkra deras hem och familjer, ger dem råd för privatekonomin och förverkligar deras pensionsdrömmar. Därför kommer vi så mycket närmare våra kunders verklighet än den som bara säljer "objekt". Och därför känner våra kunder att vi drivs av värderingar som skapar just trygghet och förtroende.

Som franchisetagare blir du en del av Sveriges snabbast växande fastighetsförmedling, men också en viktig del av det lokala länsförsäkringsbolagets erbjudande där också bank och försäkring ingår. Visste du att varannan villa och bostadsrätt och vartannat fritidshus är försäkrat i Länsförsäkringar?

Är du idag en etablerad fastighetsmäklare som kan hantverket och har ambitionen att utveckla verksamheten i egen regi? Vi söker för närvarande framgångrika fastighetsmäklare och blivande entreprenörer som vill bli franchisetagare till nedanstående orter.

 

Mikael Israelsson började som franchisetagare i Solna, Sundbyberg och Bromma. 

Han tillsammans med några kollegor var en av de första som startade i 
Stockholm med en bobutik i Solna/Sundbyberg hösten 2008. För ett år sedan 
utökades verksamheten med ytterligare en mäklarkontor i Bromma där han nu är
franchisetagare.

"Att vara franchisetagare i Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har sina klara fördelar. När vi öppnade kunde vi direkt ta en självklar plats på marknaden. Vi behövde inte förklara var vi kom ifrån. Med varumärket i ryggen blir det väldigt mycket upp till dig själv om du ska lyckas.

En annan fördel är att vi kan ge våra kunder en service med ett heltäckande koncept. Ingen annan mäklare kan med gott samvete säga att de har fastighetsmäkleri, bank och försäkring under samma tak och samma varumärke. Vi har ett mycket bra samarbete med Länsförsäkringar. Vi gör kundaktiviteter tillsammans och vi har rådgivare från både bank och försäkring som sitter på våra kontor.

Jag är övertygad om att vi bara är i början av vår resa. Vi märker redan att det finns ett stort intresse från framför allt studenterna att arbeta hos oss. Med möjlighet att rekrytera de bästa kommer vi på allvar att kunna utmana de två största inom en inte allt för avlägsen framtid."