Jobba hos oss

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har sedan starten 2006 etablerat över 160 mäklarkontor runt om i Sverige och är idag över 700 medarbetare. Tillsammans är vi på en fantastiskt spännande resa, där vi på några år har gått från noll till att bli Sveriges tredje största fastighetsförmedlare. Med Länsförsäkringars varumärke inom bank och försäkring i ryggen erbjuder vi både köpare och säljare en heltäckande fastighetsförmedling där vi följer med kunden genom hela affären, från lånelöftet till det försäkrade boendet med rådgivning kring sparande och reavinster. Vi är den snabbast växande mäklargruppen i landet och i vår fortsatta expansion söker vi kontinuerligt nya medarbetare som vill utvecklas i ett aktivt och kundorienterat företag tillsammans med de lokala länsförsäkringsbolagen.

Att arbeta hos oss innebär att du får en arbetsgivare som tillvaratar din fulla potential och ger dig de rätta verktygen för att bli en framgångsrik assistent, mäklare eller franchisetagare. Bara du själv sätter gränserna för hur långt du vill gå. Vår kultur bygger på tryggt, personligt och kunnigt. Vi är en unik mäklare, inte bara för att vi växer snabbast av alla utan för att vi gör det som ett schysst, värderingsstyrt företag. Alla delar vi känslan av stolthet för att vara en del av en kundägd organisation där vi naturligt hamnar på kundens sida och har kundens intressen i centrum.

Är du en målinriktad person som vill nå toppen passar du extra bra hos oss på flera sätt. Kom närmare kunden, kom närmare affären, kom till Sveriges snabbast växande mäklare!

Vill du kontakta oss direkt? Arbetar du som fastighetsmäklare och funderar på vad Länsförsäkringar Fastighetsförmedling kan erbjuda dig? Du kanske tycker att det är känsligt att finnas i våra register. Ta då kontakt med Anna Cedergren, Employer Branding & Rekryteringsansvarig, på anna.cedergren@lansfast.se eller 073-4410406. Observera att vi inte tar emot ansökningar per epost. Alla ansökningar sker på: http://www.lansfast.se/karriar/lediga-jobb/.