Vill du bli en av de bästa?

Att vara mäklare hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är inte ett jobb som hos andra fastighetsmäklare. Vi är en del av Länsförsäkringar som hjälper människor att försäkra både deras hem och familjer, som ger dem råd för privatekonomin och förverkligar deras pensionsdrömmar. Därför kommer vi så mycket närmare våra kunders verklighet än den som bara förmedlar "objekt".

Våra kunder känner därför att vi drivs av värderingar som skapar förtroende och trygghet. Sådana kundrelationer och det nära samarbetet med det lokala länsförsäkringsbolaget gör jobbet som mäklare hos oss så mycket mer givande. Givande är det också för köpare och säljare. Förutom att vi har en ständig tillväxt, placerades vi som nummer ett när Svenskt Kvalitetsindex senast mätte hur nöjda kunderna är med sina fastighetsmäklare. 

Vi är den snabbast växande mäklargruppen i landet och i vår fortsatta expansion söker vi kontinuerligt nya medarbetare som vill utvecklas i ett aktivt och kundorienterat företag tillsammans med de lokala länsförsäkringsbolagen.

Arbetar du som fastighetsmäklare och funderar på vad Länsförsäkringar Fastighetsförmedling kan erbjuda dig? Ta då kontakt med Anna Cedergren, rekryteringsansvarig, på anna.cedergren@lansfast.se eller 073-4410406 eller direkt till några utav våra Franchisetagare. Observera dock att alla ansökningar sker på http://www.lansfast.se/karriar/lediga-jobb/

Mäklarassistent

Har du en känsla för service och administration och vill utvecklas i en fartfylld, professionell och social miljö? Vill du tillhöra ett varumärke som står för trygghet och personligt? Som mäklarassistent hos oss får du en varierande vardag där du deltar vid visningar och kundmöten, supporterar försäljningen och har ett stort ansvar för kreativitet och påverkan på bobutiken.

Vårt Traineeprogram

Vårt traineeprogram ger dig den smartaste starten på din karriär. Vill du bli en av de bästa? Kom till Sveriges snabbast växande mäklare.

Ge oss ditt engagemang, så ger vi dig:

  • Tre veckors praktik redan under ditt första studieår.
  • Anställning som besöksbokare/visningsvärd parallellt med dina studier.
  • Fyra veckors sommarjobb/betald praktik.
  • En utsedd handledare som finns som stöd och bollplank under hela din studietid.
  • Besök på vårt huvudkontor i Stockholm där du får prata juridik med våra jurister, marknadsföring med vår marknadsavdelning och försäljning med våra regionchefer. Allt med goda värderingar som ledord.
  • Säljutbildning.
  • Anställning som fastighetsmäklare efter avslutade studier och avslutat traineeprogram.
  • Vi söker studenter till flera av våra bobutiker i landet.

Alla ansökningar sker på http://www.lansfast.se/karriar/lediga-jobb/. Skriv vilka mäklarkontor du är intresserad av att arbeta på. Vi tar INTE emot några ansökningar per mejl. Vid frågor och funderingar välkommen att ta konfidentiell kontakt med Anna Cedergren, Employer Branding & Rekryteringsansvarig på anna.cedergren@lansfast.se eller på 073-4410406.

Observera att vi inte tar emot ansökningar per epost, Alla ansökningar sker på: http://www.lansfast.se/karriar/lediga-jobb/.