}
 • Var alltid redo för en bra affär!

  Förbered din bostadsförsäljning redan nu!
  Oavsett om och när du vill sälja din bostad vill du vara väl förberedd innan du går in i ditt livs största affär

  Se till att du får ett försprång®
  Tjänsten Försprång® förbereder med hjälp av dina lokala mäklare allt som går att förbereda i förväg. Ser till att dokumenten är skrivna och att fotograferingen är klar.

  Alltid redo för en bra affär
  Det gör att du kan ta de stora besluten innan, i lugn och ro. Sedan, efter förberedelsen, kommer du alltid vara redo för en bra affär. När du snabbt behöver sälja eller du får ett bra bud eller när du redan hittat en ny bostad till ett bra pris.

  Försprångsförsäljning ingår
  Dessutom ingår det att vi, om du vill, kan börja försprångssälja din bostad till speciellt utvalda och köpsugna, lite under radarn, innan du går ut på öppna marknaden. Det ger dig ett bra test av utgångspriset och med lite tur får du ett riktigt bra försprångsbud redan innan huset läggs ut.

  Få försprång® helt kostnadsfritt!
  Fyll i din intresseanmälan i formuläret här!

 • Kostnadsfri värdering

  Är du förberedd inför ditt bostadsköp? Vi hjälper dig med svaren!

  Vad är min nuvarande bostad värd? Måste jag betala skatt när jag säljer min bostad? Vad får jag kvar efter att jag sålt mitt boende? Hur mycket får jag låna? Vad behöver jag för försäkringar? Jag får pengar över och funderar över placering och pension? Vi har gratis rådgivning!

  BANK, FÖRSÄKRING OCH FASTIGHETSFÖRMEDLING - DET HÄNGER LIKSOM IHOP!

  Låt oss ge dig en skräddarsydd offert både vad gäller din bostadsförsäljning, finansiering av ditt bostadsköp och ditt försäkringsbehov!


  Ring oss på 0470-74 74 00 eller mejla vaxjo@lansfast.se så hjälper vi dig med allt som har med ditt boende att göra!

Våra tjänster