} 

Piteå

Omflutet av vatten på Häggholmen ligger Piteå, och vattnet gör sig ständigt påmint i staden som kallats Nordens riviera. Sommartid lockar de spektakulära stränderna på Pite havsbad, hamnarna och Sörfjärdens vidsträckta parkområde. Under vintern kan vattnet upplevas i fryst form, till exempel under ett isbrytarsafari. Här bor drygt hälften av kommunens nära 41 000 invånare. E4 passerar strax utanför Piteå, som trafikeras av långfärdsbussar. Sex mil norrut ligger Luleå flygplats, med reguljära förbindelser till Stockholm, Göteborg, Pajala, Helsingfors och Tromsö. Musiken är betydelsefull och framträdande, här finns en musikhögskola liksom konserthuset Studio Acusticum med akustik i världsklass.

Mäklare Piteå

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storgatan 56 i Piteå, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Piteå!

Boka fri värdering

Emeli Ermebring

Reg. Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Storgatan 56, 941 32, Piteå

0911-24 21 40

pitea@lansfast.se

Fastighetsmäklare i bobutiken i Piteå

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra tjänster