Mäklare Piteå

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storgatan 56 i Piteå, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Piteå!

Läs mer

Besök oss

Storgatan 56

Piteå

0911-24 21 40

pitea@lansfast.se

Boka möte

Värdera din bostad kostnadsfritt*

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

*Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

Medarbetare

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Amanda Karlström
Föräldraledig

Amanda Karlström

Mobil: 0722-42 51 04 Telefon: 0911-149 70 amanda.karlstrom@lansfast.se Läs mer
Patrik Auoja
Franchisetagare/Mäklare

Patrik Auoja

Telefon: 070-677 70 07 patrik.auoja@lansfast.se Läs mer
Emeli Ermebring
Reg. Fastighetsmäklare

Emeli Ermebring

Telefon: 0722-42 57 08 emeli.ermebring@lansfast.se Läs mer
Camilla Solstrid
Kontorschef/Franchisetagare

Camilla Solstrid

Telefon: 070-332 98 75 camilla.solstrid@lansfast.se Läs mer
Elina Vikman
Privatrådgivare Bank

Elina Vikman

Telefon: 0911-242422 elina.vikman@lfnorrbotten.se Läs mer
Henrik Antonsson
Privatrådgivare Försäkra

Henrik Antonsson

Telefon: 0920-24 24 15 henrik.antonsson@lfnorrbotten.se Läs mer

Våra mäklarkontor samarbetar med Länsförsäkringar Bank vilket ger dig bra ränta och snabba lånlöften.

Få tid över att leva

Med den kostnadsfria tjänsten Försprång ser din mäklare till att all dokumentation inklusive fina bilder finns på plats när du känner dig redo att sälja din bostad.

Genom att klicka på knappen godkänner jag villkoren

Våra bostäder

Visa alla 3 träffar

Partner

Annonsering av bostaden på hemnet.se

Vill du annonsera din bostad på Hemnet kostar det mellan 300-2900 kronor, beroende på bostadens utgångspris. Det är en avgift som Hemnet Service HNS [...]

Läs mer

Annonsering av bostaden på hemnet.se

Vill du annonsera din bostad på Hemnet kostar det mellan 300-2900 kronor, beroende på bostadens utgångspris. Det är en avgift som Hemnet Service HNS AB fakturerar dig som är säljare. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling uppbär vid förmedling av erbjudandet från Hemnet en ersättning mellan 150-1450 kronor.

Läs mer om bostadsannonsering på hemnet.se

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad.

Läs mer

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad. Förutom annonser med lokala objekt över hela landet fokuserar Boneo även på utlandsobjekt och kommersiella fastigheter.

Läs mer på boneo.se

Karta & område

Piteå

Omflutet av vatten på Häggholmen ligger Piteå, och vattnet gör sig ständigt påmint i staden som kallats Nordens riviera. Sommartid lockar de spektakulära stränderna på Pite havsbad, hamnarna och Sörfjärdens vidsträckta parkområde. Under vintern kan vattnet upplevas i fryst form, till exempel under ett isbrytarsafari. Här bor drygt hälften av kommunens nära 41 000 invånare. E4 passerar strax utanför Piteå, som trafikeras av långfärdsbussar. Sex mil norrut ligger Luleå flygplats, med reguljära förbindelser till Stockholm, Göteborg, Pajala, Helsingfors och Tromsö. Musiken är betydelsefull och framträdande, här finns en musikhögskola liksom konserthuset Studio Acusticum med akustik i världsklass.

Läs mer

Bobutiken i Piteå

Storgatan 56

0911-24 21 40

pitea@lansfast.se

Tillbaka till toppen