} 

Lomma

En expansiv kommun vid havet som kännetecknas av fina stränder, småbåtshamn, Långa bryggan samt under flertalet år utsetts till Sveriges bästa skolkommun.

Med direkt närhet till Öresund erbjuds fina möjligheter till ett rikt friluftsliv både till land och havs!

Hela kommunen har en stor nybyggnation , tillväxt och inflyttning samt mycket goda kommunikationsmöjligheter till Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn.

Mäklare Lomma

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Kajgatan 4C i Lomma, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Lomma!

Boka fri värdering

Robert Lundin

Reg. Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Kajgatan 4C, 234 40, Lomma

040-416 505

lomma@lansfast.se

Fastighetsmäklare i bobutiken i Lomma

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra bostäder

Visa alla 0 träffar

Våra tjänster