Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår

Mäklare Simrishamn

Välkomna till Österlen Här öppnas porten till Linnés paradis med sitt magiska ljus i ekot av Piratens skrönor. Från Brösarps backar genom äppelriket, över böljande landskap och öppna hav, Vårhallarnas kala klippor där gyllene sandstränder tar vid. Här vilar Österlens ”huvudstad” Simrishamn mellan ett pärlband av östkustens vackra fiskelägen. Med pittoreska Simrishamnshus i glada pastellfärger på kullestensbelagda gator kan man njuta av välmeriterade restauranger, mysiga butiker med kunskap av vår tids miljötänk. Ett besök på någon av Österlens välbevarade kulturbyggnader eller naturreservatet Stenshuvud. Urvalet av sevärdheter och upplevelser är många. Här tar man sig lätt runt med kollektivtrafik och underbara cykelvägar. Ja! Det är närmre till himlen från Österlen.
Läs mer

Besök oss

Strandvägen 7

Simrishamn

0414-127 00

simrishamn@lansfast.se

Boka möte

Värdera din bostad kostnadsfritt*

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

*Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

Medarbetare på mäklarkontoret i Simrishamn

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Petra Gustavsson
Fastighetsmäklare Franchisetagare

Petra Gustavsson

Telefon: 0709-80 72 07 petra.gustavsson@lansfast.se Läs mer

Våra mäklarkontor samarbetar med Länsförsäkringar Bank vilket ger dig bra ränta och snabba lånelöften.

Få tid över att leva med Försprång®

Med den kostnadsfria tjänsten Försprång ser din mäklare till att all dokumentation inklusive fina bilder finns på plats när du känner dig redo att sälja din bostad.

Genom att klicka på knappen godkänner jag villkoren

Våra bostäder i Simrishamn

Visa alla 3 träffar

Partner

Hemnet

Vill du annonsera din bostad på Hemnet kostar det mellan 300-2900 kronor, beroende på bostadens utgångspris.

Läs mer

Hemnet

Vill du annonsera din bostad på Hemnet kostar det mellan 300-2900 kronor, beroende på bostadens utgångspris. Det är en avgift som Hemnet Service HNS AB fakturerar dig som är säljare. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling uppbär vid förmedling av erbjudandet från Hemnet en ersättning mellan 150-1450 kronor.

Läs mer om bostadsannonsering på hemnet.se

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad.

Läs mer

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad. Förutom annonser med lokala objekt över hela landet fokuserar Boneo även på utlandsobjekt och kommersiella fastigheter.

Läs mer på boneo.se

Karta & område

Simrishamn

Bobutiken i Simrishamn

Strandvägen 7

0414-127 00

simrishamn@lansfast.se

Tillbaka till toppen