} 

Simrishamn

Välkomna till Österlen Här öppnas porten till Linnés paradis med sitt magiska ljus i ekot av Piratens skrönor. Från Brösarps backar genom äppelriket, över böljande landskap och öppna hav, Vårhallarnas kala klippor där gyllene sandstränder tar vid. Här vilar Österlens ”huvudstad” Simrishamn mellan ett pärlband av östkustens vackra fiskelägen. Med pittoreska Simrishamnshus i glada pastellfärger på kullestensbelagda gator kan man njuta av välmeriterade restauranger, mysiga butiker med kunskap av vår tids miljötänk. Ett besök på någon av Österlens välbevarade kulturbyggnader eller naturreservatet Stenshuvud. Urvalet av sevärdheter och upplevelser är många. Här tar man sig lätt runt med kollektivtrafik och underbara cykelvägar. Ja! Det är närmre till himlen från Österlen.

Mäklare Simrishamn

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss i Simrishamn, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Simrishamn!

Boka fri värdering

Erica Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Strandvägen 7, 272 31, Simrishamn

0414-127 00

simrishamn@lansfast.se

Fastighetsmäklare i bobutiken i Simrishamn

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra tjänster