} 

Tomelilla - Simrishamn

Även den som aldrig satt sin fot på Österlen har förmodligen sett Tomelilla – på film. Här spelade Hans Alfredson och Tage Danielsson in flera av sina filmer, där många tomelillabor skymtar förbi som statister, och här ligger även Hasse & Tage-museet. Staden med sina nära 6 500 invånare ligger vid Riksväg 11, och Pågatågen sörjer för goda och täta kommunikationer. Stadsbilden präglas av vackra tegelbyggnader, och Stadsparken bjuder på lugn och exotiska växter. Vad sägs om en allé av tulpanträd? I juli varje år hålls Tomelilla marknad, som lockar besökare från både när och fjärran. Simrishamns 6 500 invånare har mycket att njuta av. De låga husen i vackra pastellfärger ligger i täta rader längs kullerstensgatorna, och vackra snidade trädörrar pryder många av husen. Pågatåget trafikerar staden, och riksväg 9 leder hit. Vid torget, Simrishamns medelpunkt, ligger rådhuset och stadshuset, och bakom dem stadens äldsta byggnad Sankt Nicolai medeltida kyrka.

Mäklare Tomelilla

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Torget 13 i Tomelilla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Tomelilla!

Boka fri värdering

Petra Gustavsson

Reg. Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Torget 13, 273 30, Tomelilla

0417-15290

tomelilla@lansfast.se

Fastighetsmäklare i bobutiken i Tomelilla - Simrishamn

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra tjänster