} 

Tomelilla

Här möts vi av den norra porten till vackra Österlenkusten. Där Rigeleje stoltserar med sin ljusa sand och blå flagg. Över Brösarps norra backar, till Alunbruket som andas om sina fornstora dagar granne med Christinehovs Ekopark, här kan man njuta av rikt naturliv och många vandringsleder. Genom Kronovalls allé som leder oss till Österlens egna vinslott, över böljande landskap vidare till den charmiga byn som blivit rosfestivalernas säte. Här intill tar Tomelilla stationssamhället med stark förankring från järnvägsepoken vid. Med livsnerv av handel i generationer och service som får näthandeln att framstå som omodern. Tomelilla vårt lilla Hollywood som gjort sig känd av legender som bl.a Gösta Ekman, Monica Z, naturligtvis Hasse och Tage som lever kvar i pytte lilla museet tillsammans med den store Lindeman. Här kan man strosa på kullerstensbelagda torg och gator inramade av gedigna tegelbyggnader med servicebutiker närbeläget till stationen som bjuder på goda kommunikationer med såväl buss som tåg. Vid angränsningen av Ystad och Sjöbo kommun finner vi ytterligare ett mysterium av naturen Fyledalen med ringlande Fyleån sina djupa dalgångar med klimat som gynnar många växt och djurarter. Ett spännande naturreservat med biologik mångfald.

Jo! Här är himlen runt hörnet.

Mäklare Tomelilla

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Torget 13 i Tomelilla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Tomelilla!

Boka fri värdering

Vibeke Wulff

Reg. Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Torget 13, 273 30, Tomelilla

0417-15290

tomelilla@lansfast.se

Fastighetsmäklare i bobutiken i Tomelilla

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra tjänster