Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår

Mäklare Tomelilla

Välkommen till din lokala mäklare i Tomelilla.

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på i längden. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Läs mer

Besök oss

Torget 13

Tomelilla

0417-15290

tomelilla@lansfast.se

Boka möte

Medarbetare

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Petra Gustavsson
Fastighetsmäklare Franchisetagare

Petra Gustavsson

Telefon: 0709-80 72 07 petra.gustavsson@lansfast.se Läs mer

Våra mäklarkontor samarbetar med Länsförsäkringar Bank vilket ger dig bra ränta och snabba lånlöften.

Få tid över att leva

Med den kostnadsfria tjänsten Försprång ser din mäklare till att all dokumentation inklusive fina bilder finns på plats när du känner dig redo att sälja din bostad.

Genom att klicka på knappen godkänner jag villkoren

Våra bostäder i Tomelilla

Visa alla 3 träffar

Partner

Hemnet

Vill du annonsera din bostad på Hemnet kostar det mellan 100-2900 kronor, beroende på bostadens utgångspris. Det är en avgift som Hemnet Service HNS [...]

Läs mer

Hemnet

Vill du annonsera din bostad på Hemnet kostar det mellan 100-2900 kronor, beroende på bostadens utgångspris. Det är en avgift som Hemnet Service HNS AB fakturerar dig som är säljare. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling uppbär vid förmedling av erbjudandet från Hemnet en ersättning mellan 150-1450 kronor.

Till Hemnet

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad.[...]

Läs mer

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad. Förutom annonser med lokala objekt över hela landet fokuserar Boneo även på utlandsobjekt och kommersiella fastigheter.

Till Boneo

Karta & område

Tomelilla

Även den som aldrig satt sin fot på Österlen har förmodligen sett Tomelilla – på film. Här spelade Hans Alfredson och Tage Danielsson in flera av sina filmer, där många tomelillabor skymtar förbi som statister, och här ligger även Hasse & Tage-museet. Staden med sina nära 6 500 invånare ligger vid Riksväg 11, och Pågatågen sörjer för goda och täta kommunikationer. Stadsbilden präglas av vackra tegelbyggnader, och Stadsparken bjuder på lugn och exotiska växter. Vad sägs om en allé av tulpanträd? I juli varje år hålls Tomelilla marknad, som lockar besökare från både när och fjärran. Simrishamns 6 500 invånare har mycket att njuta av. De låga husen i vackra pastellfärger ligger i täta rader längs kullerstensgatorna, och vackra snidade trädörrar pryder många av husen. Pågatåget trafikerar staden, och riksväg 9 leder hit. Vid torget, Simrishamns medelpunkt, ligger rådhuset och stadshuset, och bakom dem stadens äldsta byggnad Sankt Nicolai medeltida kyrka.

Läs mer

Bobutiken i Tomelilla

Torget 13

0417-15290

tomelilla@lansfast.se

Tillbaka till toppen