Mäklare Danderyd

Välkommen till din lokala mäklare i Danderyd.

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på i längden. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Läs mer

Besök oss

Esplanaden 6

Täby

08-500 690 00

danderyd@lansfast.se

Boka möte

Medarbetare

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Louise Häggberg
Fastighetsmäklare Franchisetagare

Louise Häggberg

Telefon: 076-879 32 39 louise.haggberg@lansfast.se Läs mer
Marcus Hermanson
Fastighetsmäklare Franchisetagare

Marcus Hermanson

Telefon: 073-655 49 15 marcus.hermanson@lansfast.se Läs mer
Martin Fröblom
Fastighetsmäklare Franchisetagare i Täby/Danderyd

Martin Fröblom

Telefon: 070-898 11 90 martin.froblom@lansfast.se Läs mer
Johan Fronaeus
Fastighetsmäklare Franchisetagare i Täby/Danderyd

Johan Fronaeus

Telefon: 070-162 75 33 johan.fronaeus@lansfast.se Läs mer
Mattheus Hanna
Fastighetsmäklare Franchisetagare i Täby/Danderyd

Mattheus Hanna

Telefon: 073-540 91 42 Mattheus.Hanna@lansfast.se Läs mer
Rima Senkal
Fastighetsmäklare Franchisetagare i Täby/Danderyd

Rima Senkal

Telefon: 073-594 22 28 rima.senkal@lansfast.se Läs mer
Privatrådgivare Bank
Länsförsäkringar Stockholm Anna-Carin, Malin, Aveen

Privatrådgivare Bank

Telefon: 08-562 876 00 maklargruppen.stockholm@lansforsakringar.se Läs mer
Karriär banner

Vill du vara med oss på resan mot att bli nummer 1?

Vi växer och söker fler ödmjuka vinnarskallar i hela landet som vill utmana branschen tillsammans med oss. Hos oss är vi måna om varandra samtidigt som vi ger allt för våra kunder. Varje dag och i varje affär.

Jobba hos oss

Våra mäklarkontor samarbetar med Länsförsäkringar Bank vilket ger dig bra ränta och snabba lånlöften.

Få tid över att leva

Med den kostnadsfria tjänsten Försprång ser din mäklare till att all dokumentation inklusive fina bilder finns på plats när du känner dig redo att sälja din bostad.

Genom att klicka på knappen godkänner jag villkoren

Våra bostäder i Täby

Visa alla 3 träffar

Partner

Hemnet

Hemnet är Sveriges största bostadssajt. Den som säljer via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling erbjuds möjlighet att marknadsföra sin bostad på Hem[...]

Läs mer

Hemnet

Hemnet är Sveriges största bostadssajt. Den som säljer via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling erbjuds möjlighet att marknadsföra sin bostad på Hemnet. Vid förmedling av annonserbjudande från Hemnet Service HNS AB kan Mäklarföretaget erhålla dels en administrationsersättning, dels en provisionsersättning i enlighet med vad som föreskrivs på hemnet.se.

Till Hemnet

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad.[...]

Läs mer

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad. Förutom annonser med lokala objekt över hela landet fokuserar Boneo även på utlandsobjekt och kommersiella fastigheter.

Till Boneo

Karta & område

Danderyd

Här i lilla Danderyd finns ett koncentrat av vad som gör livet gott och tryggt – närhet till Stockholms innerstad med allt vad city har att erbjuda i form av nöje, kultur och shopping, mycket goda kommunikationer med tunnelbana som stannar både vid Danderyds sjukhus och i Mörby Centrum, pendling längs Roslagsbanan eller E18 … och förstås vatten, bad, grönska och underbara uppvuxna villaområden. Här bor vad som råkar vara Sveriges högst utbildade befolkning, stadigt runt cirka 30 000 personer de senaste decennierna. Danderyd är också känt för sina fornminnen, Djursholms slott, Edsviken och flera andra utflyktsmål.

Läs mer

Bobutiken i Danderyd

Esplanaden 6

08-500 690 00

danderyd@lansfast.se

Tillbaka till toppen