} 

Danderyd

Här i lilla Danderyd finns ett koncentrat av vad som gör livet gott och tryggt – närhet till Stockholms innerstad med allt vad city har att erbjuda i form av nöje, kultur och shopping, mycket goda kommunikationer med tunnelbana som stannar både vid Danderyds sjukhus och i Mörby Centrum, pendling längs Roslagsbanan eller E18 … och förstås vatten, bad, grönska och underbara uppvuxna villaområden. Här bor vad som råkar vara Sveriges högst utbildade befolkning, stadigt runt cirka 30 000 personer de senaste decennierna. Danderyd är också känt för sina fornminnen, Djursholms slott, Edsviken och flera andra utflyktsmål.

Mäklare Danderyd

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss Esplanaden 6 i Danderyd, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Danderyd!

Boka fri värdering

Emelie Andersson Sthyr

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Esplanaden 6, 18339, Täby

08-500 690 00

danderyd@lansfast.se

Fastighetsmäklare i bobutiken i Danderyd

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra bostäder

Visa alla 0 träffar

Våra tjänster