Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår

Mäklare Danderyd

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss Esplanaden 6 i Danderyd, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Danderyd!

Läs mer

Besök oss

Esplanaden 6

Täby

08-500 690 00

danderyd@lansfast.se

Boka möte

Värdera din bostad kostnadsfritt*

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

*Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

Medarbetare på mäklarkontoret i Täby

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Marcus Hermanson
Fastighetsmäklare Franchisetagare i Danderyd

Marcus Hermanson

Telefon: 073-655 49 15 marcus.hermanson@lansfast.se Läs mer
Louise Häggberg
Fastighetsmäklare Franchisetagare i Danderyd

Louise Häggberg

Telefon: 076-879 32 39 louise.haggberg@lansfast.se Läs mer
Johan Fronaeus
Fastighetsmäklare Franchisetagare i Täby/Danderyd

Johan Fronaeus

Telefon: 070-162 75 33 johan.fronaeus@lansfast.se Läs mer
Martin Fröblom
Fastighetsmäklare Franchisetagare i Täby/Danderyd

Martin Fröblom

Telefon: 070-898 11 90 martin.froblom@lansfast.se Läs mer
Rima Senkal
Fastighetsmäklare Franchisetagare i Täby/Danderyd

Rima Senkal

Telefon: 073-594 22 28 rima.senkal@lansfast.se Läs mer
Mattheus Hanna
Fastighetsmäklare Franchisetagare i Täby/Danderyd

Mattheus Hanna

Telefon: 073-540 91 42 Mattheus.Hanna@lansfast.se Läs mer

Våra mäklarkontor samarbetar med Länsförsäkringar Bank vilket ger dig bra ränta och snabba lånelöften.

Få tid över att leva med Försprång®

Med den kostnadsfria tjänsten Försprång ser din mäklare till att all dokumentation inklusive fina bilder finns på plats när du känner dig redo att sälja din bostad.

Genom att klicka på knappen godkänner jag villkoren

Våra bostäder i Täby

Visa alla 5 träffar

Partner

Hemnet

Vill du annonsera din bostad på Hemnet kostar det mellan 300-2900 kronor, beroende på bostadens utgångspris.

Läs mer

Hemnet

Vill du annonsera din bostad på Hemnet kostar det mellan 300-2900 kronor, beroende på bostadens utgångspris. Det är en avgift som Hemnet Service HNS AB fakturerar dig som är säljare. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling uppbär vid förmedling av erbjudandet från Hemnet en ersättning mellan 150-1450 kronor.

Läs mer om bostadsannonsering på hemnet.se

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad.

Läs mer

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad. Förutom annonser med lokala objekt över hela landet fokuserar Boneo även på utlandsobjekt och kommersiella fastigheter.

Läs mer på boneo.se

Karta & område

Danderyd

Här i lilla Danderyd finns ett koncentrat av vad som gör livet gott och tryggt – närhet till Stockholms innerstad med allt vad city har att erbjuda i form av nöje, kultur och shopping, mycket goda kommunikationer med tunnelbana som stannar både vid Danderyds sjukhus och i Mörby Centrum, pendling längs Roslagsbanan eller E18 … och förstås vatten, bad, grönska och underbara uppvuxna villaområden. Här bor vad som råkar vara Sveriges högst utbildade befolkning, stadigt runt cirka 30 000 personer de senaste decennierna. Danderyd är också känt för sina fornminnen, Djursholms slott, Edsviken och flera andra utflyktsmål.

Läs mer

Bobutiken i Danderyd

Esplanaden 6

08-500 690 00

danderyd@lansfast.se

Tillbaka till toppen