• Fastighetsmäklare sökes till Österåker

  Vi växer med stormsteg och vår förmedling i Österåker är i stort behov av fastighetsmäklare för omgående anställning. Året som gått har varit ett rekordår för hela Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Stockholm och vi har under året tagit plats som landets tredje största kedja och vi fortsätter att expandera.

  Vi söker nu nya medarbetare som vill växa tillsammans och göra vårt kontor till det ledande på marknaden. Vi är intresserade av både nyutexaminerade mäklare, studenter eller dig med några års erfarenhet. Vi erbjuder mycket bra anställningsvillkor för rätt person och kan erbjuda dig en fantastisk kombination av lönsamhet och trygghet.

  Låter detta intressant? Kontakta Magnus Jopevi 070-89 89 960

  Magnus.jopevi@renevatio.se

  Självklart behandlas din ansökan konfidentiellt
  www.lansfast.se/jobba-hos-oss

 • Dina mäklare i Österåker

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är den snabbast växande mäklarkedjan i Sverige, vilket är ett tecken på att det vi gör är riktigt bra. Under åren har vi sålt bostäder till såväl nöjda säljare som köpare.

  Är även du intresserad av att bli en nöjd kund? Då är du välkommen att ta kontakt med oss för ett inledande möte.

  Hälsar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Österåker

  Storängsvägen 11B
  184 31 Åkersberga
  Tel. 08-562 887 40
  osteraker.bobutik@lansforsakringar.se

 • Länsförsäkringar Fastighetsförmedling gillar Nyproduktion!

  Stockholm och Österåker växer så det knakar. Gamla områden förtätas och helt nya växer fram. Vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Stockholms län gläds åt utvecklingen, och det vet vi att många av våra kunder också gör. Att hitta rätt bostad är inte så enkelt, särskilt när efterfrågan är större än utbudet. Men i och med alla nya spännande bostadsprojekt, tror vi att efterfrågan på att bo där inte någon annan tidigare har bott kommer att öka. Det leder oss naturligt fram till vår nya satsning: Försäljning av Nyproduktion!

  Flera av våra kontor förmedlar redan idag Nyproduktionsprojekt, och vi är stolta över hur bra det går! Under 2016 kommer vi att satsa på att få in ännu fler projekt och erbjuda alla köpare förmånliga försäkrings- och bankvillkor. Det är ju det som är det fina med Länsförsäkringar: Allt man kan behöva hjälp med i samband med en flytt kan vi också erbjuda! Smidigare än så blir det inte.

  Vi tror stenhårt på vårt koncept och på vår skicklighet. Och tack vare vår lokala förankring känner vi våra kunder och vet vad ni vill ha, var ni vill bo och hur ni vill bo. Vi längtar efter att, tillsammans med er, få se hur vårt nya Stockholm växer fram. För det är ju så: Vi älskar det vi gör. Att hitta rätt köpare till rätt bostad är vår största drivkraft. Vare sig huset är nybyggt eller har många år på nacken.

  Så resonerar Sveriges snabbast växande mäklare.

  Vill du veta mer? Kontakta oss redan idag för mer information.

  Storängsvägen 11B
  184 31 Åkersberga
  Tel. 08-562 887 40
  osteraker.bobutik@lansforsakringar.se

  www.lansfast.se/nyproduktion

 • Vill du veta vad våra kunder tycker om oss?

  För oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker är det absolut viktigaste att ha nöjda kunder. Därför lyfter vi inte fram några specifika fall, utan låter våra kunders betyg tala för sig självt. Detta gör vi via Reco.se, där kunder kan berätta helt ocensurerat hur kontakten med oss har varit. Vill du veta vad våra kunder (både säljare och köpare) tycker om oss generellt sett så klickar du på:
  http://www.reco.se/lansforsakringar-fastighetsformedling-akersberga

Våra bostäder

Visa alla 73 träffar

Våra tjänster