Södertälje

En väldigt viktig ort om man får tro dess mer än tusenåriga historia; här gjorde till exempel Ansgar ett stopp på vägen till Birka för sisådär tusen år sedan (fast då hette det Telge). Idag är Södertälje en vacker och trivsam mindre stad som präglas inte minst av vatten; Östersjön, Mälaren och Södertälje kanal gör sig hela tiden påminda med blänk och kluckande. Södertälje centrum är skiftande och vackert, med många äldre byggnader och gott om butiker och restauranger. Näringslivet domineras av en handfull stora företag, bland dem Scania och AstraZeneca. Både företagen och vi som bor här gläds åt mycket goda kommunikationer med pendeltåg, fjärrtåg och stora motorvägar. Här finns hela spannet mellan stadsliv och långsammare lunk, krogar och kakslott, shopping och sjöar.

Din lokala mäklare i Södertälje

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Järnagatan 7 i Södertälje, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Södertälje!

Boka fri värdering

Michael Lundholm

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Järnagatan 7, 151 71, Södertälje

08-400 213 00

sodertalje@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 152 träffar

Villa - Södertälje

Åsbovägen 21

Pris: 2 995 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 117 m2

Tomtarea: 196 m2

Visning: Sön 11 Mar 15:00 - 15:30

Villa - Hölö

Marmorvägen 13

Pris: 3 950 000 kr

Antal Rum: 0

Boarea: 107 m2

Tomtarea: 904 m2

Visning: Sön 11 Mar 13:15 - 14:00

Bostadsrätt - Södertälje

Skägglavsvägen 4

Pris: 2 245 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 72 m2

Våra tjänster