}
 • Välkommen Adam Formgren

  Vi säger välkommen till vår nya medarbetare Adam Formgren som är en genuin Vallentunabo och är både bosatt och uppväxt upp i Vallentuna. Adam studerar för närvarande till mäklare och kommer bli klar lagom till nästa sommar.
  Vi tror och hoppas Adam kommer trivas bra här hos oss och vi är övertygad om att han kommer bli en riktigt duktig
  fastighetsmäklare framöver. Välkommen Adam!

  VILL DU BOSTAD SÄLJA ÄR DET LÄNSFÖRSÄKRINGAR DU SKA VÄLJA!!

 • Vill du veta vad våra kunder tycker om oss?

  För oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna är det absolut viktigaste att ha nöjda kunder. Därför lyfter vi inte fram några specifika fall, utan låter våra kunders betyg tala för sig självt. Detta gör vi via Reco.se, där kunder kan berätta helt ocensurerat hur kontakten med oss har varit. Vill du veta vad våra kunder (både säljare och köpare) tycker om oss generellt sett så klickar du på:
  http://www.reco.se/lansforsakringar-fastighetsformedling-vallentuna

 • Dina mäklare i Vallentuna

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är den snabbast växande mäklarkedjan i Sverige, vilket är ett tecken på att det vi gör är riktigt bra. Under åren har vi sålt bostäder till såväl nöjda säljare som köpare.

  Är även du intresserad av att bli en nöjd kund? Då är du välkommen att ta kontakt med oss för ett inledande möte.

  Hälsar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Vallentuna

  Allévägen 8
  186 39 Vallentuna
  Tel. 08-562 887 80
  vallentuna.bobutik@lansforsakringar.se

 • Länsförsäkringar Fastighetsförmedling gillar Nyproduktion!

  Stockholm växer så det knakar. Gamla områden förtätas och helt nya växer fram. Vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Stockholms län gläds åt utvecklingen, och det vet vi att många av våra kunder också gör. Att hitta rätt bostad är inte så enkelt, särskilt när efterfrågan är större än utbudet. Men i och med alla nya spännande bostadsprojekt, tror vi att efterfrågan på att bo där inte någon annan tidigare har bott kommer att öka. Det leder oss naturligt fram till vår nya satsning: Försäljning av Nyproduktion!

  Flera av våra kontor förmedlar redan idag Nyproduktionsprojekt, och vi är stolta över hur bra det går! Under 2015 kommer vi att satsa på att få in ännu fler projekt och erbjuda alla köpare förmånliga försäkrings- och bankvillkor. Det är ju det som är det fina med Länsförsäkringar: Allt man kan behöva hjälp med i samband med en flytt kan vi också erbjuda! Smidigare än så blir det inte.

  Vi tror stenhårt på vårt koncept och på vår skicklighet. Och tack vare vår lokala förankring känner vi våra kunder och vet vad ni vill ha, var ni vill bo och hur ni vill bo. Vi längtar efter att, tillsammans med er, få se hur vårt nya Stockholm växer fram. För det är ju så: Vi älskar det vi gör. Att hitta rätt köpare till rätt bostad är vår största drivkraft. Vare sig huset är nybyggt eller har många år på nacken.

  Så resonerar Sveriges snabbast växande mäklare.


  Vill du veta mer? Kontakta Christina Henriksson, Nyproduktionsansvarig: 076-34 079 34
  www.lansfast.se/nyproduktion

Våra tjänster