Göteborg Kommersiella

Välkommen till Länsförsäkringar Kommersiella i Göteborg och Bohuslän. Genom vår breda kompetens, ett omfattande nätverk och personliga engagemang ser vi till att du får rätt betalt för din fastighet.

Mäklare Göteborg Kommersiellt

Hos oss på Länsförsäkringar Kommersiella i Göteborg har vi lång samlad erfarenhet och erbjuder heltäckande rådgivning inom alla de områden som är relevanta för våra kunder. Oavsett om det handlar om köp eller försäljning av fastighet erbjuder vi trygghet, kunnande och personlig service. Länsförsäkringar Kommersiella är en del av Länsförsäkringars helhetsutbud som bistår kunder med att köpa, sälja, försäkra och finansiera sina fastigheter. Våra huvudtjänster består av fastighetstransaktioner, värderingar, sökuppdrag samt BRF ombildning. Med vårt nätverk kan vi även erbjuda tjänster som juridisk rådgivning, revision, besiktningar, finansieringslösningar, kapitalförvaltning mm.

Som franchisetagare under Länsförsäkringars varumärke har vi ett starkt stöd från Länsförsäkringar och i vårt team den spetskompetens som krävs för att bistå våra kunder med den trygghet och kvalitet som varumärket står för.

Välkommen att höra av dig för mer information!

Boka fri värdering

Marika Greus

Reg. Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Askims Verkstadsväg 17, 436 34, Askim

goteborg.kommersiella@lansfast.se

Fastighetsmäklare i bobutiken i Göteborg - Kommersiella

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra bostäder

Visa alla 3 träffar

Våra tjänster