} 

Göteborg Kommersiellt

Välkommen till Länsförsäkringar Kommersiellt i Göteborg och Bohuslän. Genom vår breda kompetens, ett omfattande nätverk och personliga engagemang ser vi till att du får rätt betalt för din fastighet.

Mäklare Göteborg Kommersiellt

Hos oss på Länsförsäkringar Kommersiellt i Göteborg har vi lång samlad erfarenhet och erbjuder heltäckande rådgivning inom alla de områden som är relevanta för våra kunder. Oavsett om det handlar om köp eller försäljning av fastighet erbjuder vi trygghet, kunnande och personlig service. Länsförsäkringar Kommersiellt är en del av Länsförsäkringars helhetsutbud som bistår kunder med att köpa, sälja, försäkra och finansiera sina fastigheter. Våra huvudtjänster består av fastighetstransaktioner, värderingar, sökuppdrag samt BRF ombildning. Med vårt nätverk kan vi även erbjuda tjänster som juridisk rådgivning, revision, besiktningar, finansieringslösningar, kapitalförvaltning mm.

Som franchisetagare under Länsförsäkringars varumärke har vi ett starkt stöd från Länsförsäkringar och i vårt team den spetskompetens som krävs för att bistå våra kunder med den trygghet och kvalitet som varumärket står för.

Välkommen att höra av dig för mer information!

Boka fri värdering

Marika Greus

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Askims Verkstadsväg 17, 436 34, Askim

goteborg.kommersiellt@lansfast.se

Våra objekt

 - Kommersiell


Tomtarea: 463 860 m²

Pris 1 500 000 kr

Referensbostäder

Våra tjänster