För byggbolag

Trygghet, lokal expertkompetens och en heltäckande tjänst

Trygghet, kompetens, glädje och branschens nöjdaste kunder är bara några av många anledningar till varför våra kunder väljer att anlita Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Det är också viktiga komponenter när det handlar om att förmedla nyproduktion. Vår förmåga att lotsa kunden genom bostadsaffären och att ständigt vara en pålitlig samarbetspartner gör oss uppskattade av såväl slutkund som byggherrar och byggbolag.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings 820 medarbetare finns idag spridda på 176 platser över hela Sverige. Vårt arbete utgår från bobutikernas expertkunskap om den lokala bostadsmarknaden som stöttas av ett gemensamt centralt nyproduktionsteam med tillgång till både jurist- och marknadsavdelning. För oss är kunskap nyckeln till en lyckad bostadsaffär. Därför kvalitetssäkrar vi vår organisation och utbildar kontinuerligt företagets mäklare för att de hela tiden ska ha den senaste informationen och för att kunna anpassa sig efter förändringar och förutsättningar på bostadsmarknaden. Genom kopplingen till övriga bolag inom Länsförsäkringsgruppen har vi en styrka i att kunna erbjuda både kunder och medarbetare ett nära samarbete inom såväl bank som försäkring där vi följer kunden genom hela affären
– från lånelöftet till det försäkrade boendet och rådgivning längs vägen. Vi är Sveriges snabbast växande mäklarkedja och branschens tredje största aktör. För fjärde året i rad utsågs vi till kundens förstaval i Svenskt Kvalitetsindex ranking av fastighetsmäklarbranschen 2019.

En säljprocess med kunden i fokus

Att förmedla en nyproducerad bostad handlar om att förmedla nyfikenhet, förtroende och rätt förväntningar. Vår försäljningsprocess är framtagen för att göra upplevelsen för kunden så positiv och enkel som möjligt från köp till tillträde och tiden därefter.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Chef nyproduktion

Kristina Forsgren

Mobil:0734-410 403

Kom i kontakt med Kristina

Läs mer

Ett urval av våra tidigare projekt

Brf Fålhagslunden

Uppsala

Byggherre: Rikshem

46 lägenheter

Färdigställt 2016

Brf Sörbyängen

Örebro

Byggherre: Botrygg

113 lägenheter

Färdigställt 2016

Brf Östra Parkvillorna

Linköping

Byggherre: NCC

36 lägenheter

Färdigställt 2013

Brf Inspirationen

Linköping

Byggherre: Skanska

48 lägenheter

Färdigställt 2017

Brf Sadelbyn 1

Åre

Byggherre: Peab/Skistar

24 lägenheter

Färdigställt 2017

Brf Skräddaren

Bromma

Byggherre: Tobin Properties

73 lägenheter

Färdigställt 2017

Tillbaka till toppen