Garvis Carlssons gata 6, vån 4

Garvis Carlssons gata 6, vån 4

Pris

8 200 000 kr

Räkna på boende
Daniel Senkal
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
John Borja
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
SOLNA - Råsunda

Ägarlägenhet i Solnas kanske bästa läge!

Välplanerad ägarlägenhet med rejäla sociala ytor och mycket förvaring. Till lägenheten finns två duschrum och en rejäl walk-in closet! - Mycket förvaring med stor walk-in closet till Master bedroom! - Öppen och social planlösning - Köksö - Byggår 2020 - Dusch x2 Projektets hemsida med fler lediga lägenheter finner du här: https://peabbostad.se/pokalen/ Ägarlägenhet Bostäderna säljs som ägarlägenheter, vilket innebär ett ökat självbestämmande eftersom du själv äger lägenheten. Du disponerar fullständigt över lägenheten och kan hyra ut den på obestämd tid, pantsätta, belåna och sälja den. När du köper en ägarlägenhet köper du en del av fastigheten och blir lagfaren ägare av bostaden. Du betalar endast för bostadens värde, precis som när du köper en villa eller ett radhus. Här betalar du inte någon månadsavgift till en bostadsrättsförening. Som ägare av en ägarlägenhet betalar du endast för dina lånekostnader och en mindre avgift till en samfällighetsförening. Samfällighetsföreningen beslutar om hur gemensamma utrymmen som trapphus, fasader och hissar med mera ska skötas. Fördelar med ägarlägenhet - Hyr ut till vem du vill och hur länge du vill - Renovera och bygg om som du vill - Inga gemensamma lån - Ingen traditionell månadsavgift Här bor ni i den omtyckta stadsdelen Råsunda med sitt rika utbud av restauranger, caféer, bageri, livsmedelsbutik och småbutiker. I närheten av lägenheten ligger också Råstasjön med gröna omgivningar och perfekta motionsspår. I Solna Centrum erbjuds ett stort utbud av butiker och service, SF:s biograf finns lite längre upp på Råsundavägen i Gamla Filmstaden. Arenastaden med den nya Nationalarenan Friends Arena ligger inom kort promenadavstånd. Där finner ni även Skandinaviens största shoppingcentrum "Mall of Scandinavia". Optimalt läge med endast någon minuts promenad till T-bana Solna centrum, tvärbana och bussar, även kort avstånd till pendeltåg. Varmt välkomna!

Räkna på ditt boende

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Garvis Carlssons gata 6, vån 4

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Ägarlägenhet

Boarea

109 m²

Upplåtelseform

Friköpt

Antal rum

4 rum, varav 3 sovrum

Pris

8 200 000 kr - Pris

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Här finns även garderober och direkt till höger från hallen har man en WC/Dusch. Entrén är rymlig och till vänster kommer man direkt till det ett av sovrummen med egen klädkammare i hörnet.

Sovrum 1

Från hallen kommer man alltså till sovrum 1 som har egen klädkammare och plats för den stora sängen. Här har vi den genomgående parketten och ljusa väggar.

Sovrum 2

Sovrum 2 når man till från hallen lite längre in till höger. Mittemot finns badrummet och även i det här rummet fortsätter de ljusa väggarna och parkettgolvet.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet är det största om hela 14 kvm. Till det här sovrummet hör även ett "Walk-in Closet" till med mycket förvaring!

Vardagsrum

Stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket och köksön med fin placering emellan. Här är det rejäla ytor med ljusa väggar och den fina parketten. Den stora soffgruppen får plats och det gör även det största tänkbara matbordet för de stora middagarna för låt säga 10-12 personer!

Kök

Köket är smart planerat med köksö och all nödvändig utrustning såsom, induktionshäll, kyl, frys, diskmaskin, ugn och mikrovågsugn.

Badrum

Helkaklat och stort badrum med svart klinker och vita kakelplattor längs väggarna. Dusch, WC och spegelskåp med kommod undertill. Här finns även tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänken. Golvvärme.

WC/Dusch

Helkaklat duschrum med WC, klinker och kakel i samma stil som det större badrummet. Duschvägg, handdukstork och genomgående fräscht med ljus färgsättning som smälter in med den svarta klinker.

Byggnad

Byggår

2020

Uppvärmning

0,0

Energideklaration

Energideklaration är inte utförd.

Ekonomi

Pris

8 200 000 kr - Pris

Pantbrev

Fastigheten är inte intecknad.

Driftkostnad

405 kr/år