Kristina Nilssons väg

Kristina Nilssons väg

Fast pris

1 945 000 kr

Månadsavgift: 3 906 kr
Ansvarig mäklare
Mia Harbrecht
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Vrigstad

Bostadsrätter i radhusform i Vrigstad!

Nyproducerade lägenheter i radhusform med bra läge i Vrigstad vid Vrigstadån. Ett bekvämt boende om 88 kvm fördelat på 3 rok – och med möjlighet att göra 4 rok. Här bor du i lättillgängliga, välplanerade och moderna radhus med generösa sällskapsytor, noga utvalda materialval och två uteplatser. Bilen ställer du bekvämt i anslutning till bostaden. Hög standard som bas och med möjlighet att göra egna tillval och skräddarsy sin bostadsrätt. Läget är centralt med både staden och naturen runt hörnet. Kontakta Mia Harbrecht för mer information och bokning 0703266099 mia.harbrecht@lansfast.se

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Kristina Nilssons väg

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

88 m²

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

3 rum, varav 2 sovrum

Pris

1 945 000 kr - fast pris

Månadsavgift

3 906 kr/månad

Lägenhetsnummer (föreningen)

F

Andel i föreningen

7,6923 %

Andel av årsavgift

7,6923 %

Bredband

Fiber är indraget i varje lägenhet. Egna abonnemang.

Rumsbeskrivning

Lägenheten

Trivsamma lägenheter med 3 rok, möjlighet att göra tillval till 4 rok. Samtliga rum med målade väggar och parkettgolv, klinkers och kakel i badrum. Längre fram i processen finns möjlighet att göra tillval på såväl ytskikt som köks- och badrumsinredning. Lägenheterna byggs med betongplatta på mark, trästomme och utanpåliggande stående Linax-panel, 3-glasfönster med utsida i aluminium, sedumtak och FTX-ventilation. Två uteplatser, parkeringsplats och förråd i anslutning till lägenheten och det finns även en tillhörande bilplats i garagelänga. Tomt i anslutning till lägenhet kommer att ingå i bostadsrätten.

Hur går det till?

När du bestämt dig för en viss bostad kan du från säljstarten teckna ett bokningsavtal och du betalar samtidigt en bokningsavgift på 15.000 kr. Nu är bostaden reserverad för dig. Om du väljer att inte gå vidare och teckna förhandsavtal återbetalas du bokningsavgiften med avdrag för en administrationsavgift på 7.000 kr. Bostaden kan då bokas av en annan köpare. När vi bokat 11 av 13 bostadsrätter kan vi gå vidare med förhandsavtalet. Förhandsavtalet är juridiskt bindande och motsvarigheten till ett överlåtelseavtal på andrahandsmarknaden. Nu är köpet gällande och du kan inte längre frånträda, vilket även gäller för bostadsrättsföreningen. I samband med att du tecknar förhandsavtal betalar du in ett förskott om 50 000 kr, med avdrag för de 15 000 kr som du tidigare betalat i bokningsavgift. Bostaden är i grundutförande utrustad enligt en rumsbeskrivning. Det ingår i priset om du inte väljer att göra några tillval. För att sätta personlig prägel erbjuds ett antal möjliga tillval. Beställning av personliga tillval måste göras inom den tid som anges i projektet och enligt de rutiner vi erbjuder. Detta är för att allt ska kunna göras i tid innan inflyttning. Kostnaden för personliga tillval faktureras och regleras i ett särskilt avtal mellan dig och byggherren. Byggherren lämnar garantier på både material och utfört arbete i din bostad. Därför kan du inte själv bidra med material eller utföra arbete i din blivande bostad under byggtiden. Insatser och avgifter framgår av prislistan eller den ekonomiska planen. Upplåtelseavtalet tecknas när det närmar sig inflytt. I samband med detta ska 10 % av insatsen betalas in (kan jämföras med sedvanlig handpenning), med avdrag för tidigare betalda 50 000 kr. Senast tre månader före tillträdet får du besked om ett definitivt tillträdesdatum. På tillträdesdagen ska du ha betalat resterande delen av insatsen. När du visar kvitto på detta får du dina nycklar. Övrigt: Innan tillträde kommer byggnaden med dess bostadsrätter slutbesiktigas. Efter två år görs en garantibesiktning av din lägenhet. Då kontrolleras om några fel uppkommit under tiden mellan slut- och garantibesiktningen. Övriga villkor framgår av upplåtelseavtalet och bostadsrättsföreningens stadgar som du får i samband med att du tecknar upplåtelseavtalet.

Uteplats/balkong

Två uteplatser

Byggnad

Byggnadstyp

1-plan

Byggår

2022

Fönster

3-glas

Ventilation

FTX-ventilation

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme från luftvärmepump

Övriga byggnader/utrymmen

Garagelängor. Sophantering i Molok.

Energideklaration

Energideklaration är inte utförd.

Övrigt

Lägenheterna har egna abonnemang för hushållsel.

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Granbacken

Föreningens organisationsnummer

769634-6993

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ej angiven

Om föreningen

Äger föreningen marken

Ej angiven

Ekonomi

Pris

1 945 000 kr - Fast pris

Månadsavgift

3 906 kr/månad

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt.

Driftkostnad

1 250 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

1 100 kr/månad

Försäkring

150 kr/månad

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.