Solsidevägen 6

Solsidevägen 6

Som acceptpris

13 990 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Drougge
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
Ekerö - Gällstaö

Modern villa med pool på Gällstaö med ett fantastiskt läge och sjöutsikt

Varmt välkomna till Solsidevägen på Gällstaö med ett fantastiskt läge och sjöutsikt åt två håll. Njut av poolhäng på baksidan i ett avskillt högt läge med gott om ytor för härligt umgänge. Trevlig tomt med flertalet uteplatser där du kan njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. På terrassen kan du njuta av härliga middagar och njuta av solnedgången utöver vattnet. Den rymliga villan om 187 kvm upprättades 2007 och är ett Sidensjöhus som präglas av en modern design, stora öppna sällskapsytor och ett härligt ljusflöde. Med en takhöjd på 2,6 m på båda planen så skapas en extra rymdkänsla. Köket som renoverades 2016 är ett snyggt Siematic kök med lyxiga tillval och all maskinell utrustning är ifrån Miele. Fantastisk köksö i Corian som är en central mittpunkt i köket som har en öppen planlösning med vardagsrummet om ca 70 kvm. Trevligt allrum på det nedre entréplanet, totalt 4 bra sovrum, stor vinkällare, två helkaklade badrum varav det ena har ett stort bubbelbadkar, rymlig tvättstuga samt stort garage. Fin gäststuga om 12 kvm som ligger i direkt förbindelse med det stora pooldäcket på baksidan med egen dusch/wc. Missa inte denna trevliga villa med magisk utsikt över natursköna Gällstaö och mälaren!

ld-plus icon

LD-plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Identifierad budgivning

BudID - för en trygg och säker budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling samarbetar med BudID för en trygg och säker budgivning. BudID är en smart tjänst som kopplar ihop bostadsspekulant, mäklare och bank med målet att förenkla och säkra upp bostadsaffären för alla parter. Med smarta och säkra kommunikationslösningar möjliggör BudID bland annat verifiering av lånelöfte och identitet samt bidrar till en effektivisering av flera steg inför köpekontraktet. För dig som spekulant innebär detta att alla bud kan placeras på ett säkert och certifierat sätt. Finansiering och lånelöfte kan även styrkas via kopplingar till bank. Om du ska finansera ditt köp med ett bolån, kom ihåg att ha lånelöfte klart inför budgivningen!

  • Identifiering med BankID
  • Verifiering av lånelöfte
  • Proaktiv banksupport
Visa mer
Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Solsidevägen 6

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Friliggande villa

Boarea/Biarea

187 m²/8 m²
Areauppgifter enligt uppmätning

Kommentar till areakälla

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen 180kvm

Upplåtelseform

Friköpt

Antal rum

6 rum, varav 4-4 sovrum

Tomtarea

898 m²

Pris

13 990 000 kr - Som acceptpris

TV

Fiber

Bredband

Fiber

Rumsbeskrivning

Entréplan

Välkomnande hall med kapprum. Snyggt grafitgrått stengolv och vitmålade väggar. Infällda spotlights i taket.

Allrum

Trevligt allrum med plats för soffgrupp och möblemang. Fint oljat trägolv och golvsocklar i ek. Ljusa väggar och infällda spotlights i taket.

Sovrum 2

Stora fönster för fint ljusinsläpp. Måttanpassade infällda rullgardiner på skenor som ger en bra mörkläggning. Oljat fint ekparkettgolv, ljusa väggar.

Sovrum 3

Stora fönster för fint ljusinsläpp. Måttanpassade infällda rullgardiner på skenor som ger en bra mörkläggning. Oljat fint ekparkettgolv, ljusa väggar

Sovrum 4( Master Bedroom)

Ljust sovrum med ljusbeige heltäckningsmatta och ljusa väggar. Stor garderobsvägg med skjutdörrar i ek. Utgång till trädgården

Badrum

Helkaklat badrum med sandfärgat klinkergolv, vitt kakel på väggar med mörkbruna inslag. Stort härligt hörn bubbelbadkar, wc, handdukstork, extra bred handfatskommod med luckor i valnöt. Väggskåp och hyllor i valnöt för extra bra förvaringsmöjligheter.

Tvättstuga

I direkt anslutning till hallen finner vi en rymlig tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Mörkgrått klinkergolv och vitkaklade väggar. Lång arbetsbänk med ho och bra förvaringsskåp ovanför. Linneskåp, städskåp samt en garderob för bra förvaring.

Övre plan

En trappa upp möts vi av härliga öppna sällskapsytor och en hänförande utsikt. Öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum. Stora fönster längs med hela långsidan som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Totala ytan är ca 70 kvm med ekparkett och ljusa väggar. Hall med utgång till baksidan, grått klinkergolv och dubbelgarderober.

Kök

Super snyggt kök från Siematic (2016). Mörka skåpsluckor i finaste design, köksbänk i Corian. All tänkbar modern köksutrustning du kan tänka dig ifrån Miele- kyl, frys, inbyggd ugn och micro, diskmaskin, induktionshäll, två st vinkylar. Pricken över i :et i detta kök är den stora snygga köksön i Corian med plats för härligt häng. Utgång till terrass med plats för möblemang.

Vardagsrum

Vardagsrummet som ligger i en öppen planlösning med köket och matsalsdelen har gått om utrymme för större soffgrupper och möblemang. Stora härliga fönster för fint ljusinsläpp.

Sovrum 1

Fint sovrum med utgång till balkong. Ekparkettgolv och ljusa väggar. Garderober för bra förvaring samt lucka upp till vinden.

Badrum

Helkaklat badrum med vit/ljusgrått klinkergolv, vitkaklade väggar och infällda spotlights i taket. Hörndusch med glasdörrar, wc, handfatskommod samt ett fönster för ljusinsläpp.

Uteplats/balkong

Stora terrasser

Byggnad

Byggnadstyp

2 plan i souterräng

Byggår

2007

Fasad

Trä

Stomme

Trä

Fönster

3-glas fönster

Tak

Betongtak

Bjälklag

Trä

Grundmur

Betong

Grundläggning

Cellplastisolerad platt mot mark

Utv. plåtarbete

Plåt

Ventilation

Mekanisk frånluft

Uppvärmning

Luft/vatten värmepump , vattenburna radiatorer/vattenburen golvvärme

Övriga byggnader/utrymmen

Fint gästhus om 12 kvm med dusch och wc. Garage / vinkällare på totalt 42kvm

Fastighetsbeteckning

Ekebyhov 1:579

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2022-05-20

Energiklass

Energiklass C

Energiprestanda primärenergital

72

Renoveringar

Pool 2015 Kök 2016 Terrass 2016 Värmepump 2019 Luftvärmeanläggning poolen 2019

Om Gällstaö

Allmänt om Gällstaö

Gällstaö är en ö i Mälaren, i Ekerö kommun. Bebyggelsen på ön är uppdelad i två områden, Solsidan och Parksidan, som sedan 2005 är tätorter. Närheten till vatten och vacker natur är en fantastisk tillgång på vår ö. Flera fina badstränder och mellan Sveriges äldsta ek. Även närheten till Ekebyhovs skidbacke samt Jungfrusundsåsens skid- och motionsspår. Gång eller cykelavstånd till Jungfrusund som ligger vackert sjönära med marina och båthamn där det erbjuds restaurang, gym,padel, minigolf och en mängd roliga vattenaktiviteter. Dessutom har du nära till elljusspår och skogsområden. Om du vill röra mer på dig finns fotbollsplaner, tennisbanor och ishall samt ridskolor endast någon kilometer bort. Utbudet på aktiviteter är stort. Inom kommunen finns även tre golfbanor. På Gällstaö bor det övervägande barnfamiljer uppblandat med äldre som står för stabilitet i området. De flesta är aktiva i gemensamma aktiviteter, vilket skapar både engagemang och gemenskap.

Kommunikation

Buss 342 tar dig från Gällstaö via Ekerö centrum mot Brommaplan och tunnelbanans gröna linje för vidare färd mot stan. Vid Tappström kan du ta dig med pendelbåten mot stan och i Tappström finns även infartsparkering. Från Jungfrusund kan man ta Slagstafärjan till Alby som är ett smidigt alternativ att ta sig till södra sidan.

Tjänster i området

För ett större serviceutbud finns Ekerö centrum bara 5 minuter bort med bil. Ekerö Centrum har ett flertal butiker, Ica Supermarket, apotek, bibliotek, banker, presentaffärer, klädbutiker och systembolag. I anslutning till Ekerö centrum finns vårdcentral och folktandvården. Det finns förskolor på Gällstaö.

Övrigt

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR: För mer info om skolor och förskolor inom Ekerö kommun gå in på www.ekero.se och välj Självservice Skolor alternativt Förskolor Gällstaös samfällighetsförening som bl.a. sköter vägunderhållet på Gällstaö. För mer info se: http://www.gallstao.org Gällstaö natur och kulturförening är en frivillig förening (årskostnad c:a 300:-/år) som ordnar Valborgs- och midsommarfirande på ön. Föreningen står också bakom andra aktiviteter för barnen på ön, såsom Trick or Treat på Halloween, knattefotboll, Gällstaöloppet och pingisrum. För mer info, se http://www.gallstao.com

Allmänt om fastigheten

Adress

Solsidevägen 6

Kommun

Ekerö

Område

Gällstaö

Boendeform

Friliggande villa

Boendeform

Friliggande villa - Friköpt

Tomtarea

898 m2

Övrigt om tomt

Sluttande tomt

Vatten & avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Parkering

Garage samt uppfart med plats för 2 bilar.

Servitut och andra rättigheter

Gemensamhetsanläggning: Ekerö Ekebyhov GA:8 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Bad och/eller båtanläggning

Last: Officialservitut Vatten Och Avlopp, 0125-05/78.1

Planbestämmelser

Detaljplan Nybyggnadsförbud Vattenskyddsområde

Ekonomi

Pris

13 990 000 kr - Som acceptpris

Typ

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

6 682 000 kr

Taxeringsvärde för byggnad

3 740 000 kr

Taxeringsvärde för mark

2 942 000 kr

Taxeringsår

2021

Pantbrev

4 st om totalt 4 880 000 kr

Driftkostnad

64 200 kr/år

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Uppvärmning

15 600 kr/år

Elkostnad

22 400 kr/år

Vatten & avlopp

6 400 kr/år

Väg/Samfällighet

4 000 kr/år

Renhållning

7 200 kr/år

Försäkring

8 600 kr/år

Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt: 8 874 kr.

Driftkostnad inkl. ovan avgift: 73 074 kr

Personer i hushållet

4 st

Nätbolag

Vattenfall

Elleverantör

Elevio

Elförbrukning

26740 kWh /år

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.