Objektbild

Åbroddsvägen, SALTSJÖ-BOO

Pris:

6 700 000 kr

Månadsavgift 7 084 kr/mån

Bostadsrättsradhus - SALTSJÖ-BOO

Rum: 5 rok varav 4-5 sovrum

Byggår: 2022

Boarea: 170 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Vad sägs om ett nytt, bekymmersfritt boende med egen solig tomt i Kummelnäs med naturen och Velamsunds naturreservat som granne? Här kommer Stjärnporten AB att uppföra 10 st rymliga och fint planerade radhus med barnvänliga tomter. Belåningsgrad: 12 000 kr/kvm. För mer information om projektet – Kontakta ansvarig Fastighetsmäklare. Renderingsbilder och mer information kommer. Anmäl gärna ditt intresse redan nu Exteriör Husen kommer att få stående träfasader med sadeltak som ska harmoniera med naturen. Kontrasterande fönster i grått/svart samt entrédörrar i liknande kulör. Stora skjutbara fönsterpartier ut mot altan och gräsmattor i sydväst-läge. Det kommer att finnas parkering och möjlighet (mot tillägg) att få laddstolpe för elbil. Interiör Entréplanet inrymmer hall, klädförvaring, badrum och de sociala ytorna: kök, matplats, vardagsrum och utgång till en härlig altan och din egna tomt med gräsmatta. På det övre planet inryms fyra väl tilltagna sovrum, varav ett med skjutdörrar. Även här kommer det att vara ett badrum. Utrustat med dusch, wc, tvättmaskin och torktumlare. Electrolux eller motsvarande. Ljus, skandinavisk stil med vita väggar, lätt ljuspigmenterade golv från Kährs, kök från Ballingslöv med släta luckor i ljusgrått, integrerade vitvaror och bänkskiva i slitstark komposit. Klinker i hall samt badrum från Bricmate i kalkstensliknande kompositmaterial. Vita kaklade väggar i badrum och kommoder från Haven samt blandare i kromat utförande från Tapwell.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Joe Hed

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-503 4610

  joe.hed@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Uteplats/Balkong

   Tomt kommer att ingå i upplåtelsen om cirka 50 - 100 kvm

   Bostad

   Boarea

   170m2

   Våning

   0 av 0  (Hus i två plan) , hiss finns inte

   Andel i föreningen

   10%

   Andel av årsavgift

   10%

   Byggnad

   Byggår

   2022

   Byggnadstyp

   2 plan

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fönster

   3-glasfönster

   Ventilation

   Mekanisk med värmeåtervinning (FTX-system)

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Allmänt om området

   I Kummelnäs bor man i en lugn skärgårdsnära miljö, cirka 25 minuter från stan. Med naturen och Velamsunds Naturreservat som granne med dess enorma ytor för utomhusaktiviteter i orörd natur och skog. Skolor Sågtorpsskolan (förskola och årskurs 1-6) och Myrsjöskolan (förskola och årskurs 1-9) finns cirka 2 km respektive 3,5 km bort. Kummelnäs förskola och föräldrakooperativet Regnbågen finns cirka 1 km längre bort. Förskola kommer att byggas på andra sidan gatan.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Åbroddsvägen, SALTSJÖ-BOO

   Kommun: Nacka

   Boendeform: Bostadsrättsradhus

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 6 700 000 kr

   Månadsavgift: 7 084 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Karta & område

   Stockholm - Kommersiellt

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss. Välkommen till din lokala mäklare i Stockholm - Kommersiellt!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Kommersiellt

   Hitta din mäklare i Stockholm - Kommersiellt

   Liknande bostäder