Om oss

Vi är stolta över att tillhöra en kundägd organisation och är glada över att ha den högsta kundnöjdheten i fastighetsmäklarbranschen (SKI 2016, 2017, 2018 och 2019). Kanske är det vår omsorg om kunderna genom livets viktigaste affär och vår lokala närvaro och expertis som gör att vi också är Sveriges mest snabbväxande mäklarkedja.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling AB är ett helägt dotterbolag till länsförsäkringsgruppen, Länsförsäkringar AB och Länsförsäkringar Bank.

I juni 2001 startade Länsförsäkringar Skåne, länsförsäkringsgruppens första fastighetsförmedling under namnet Länshem. Idag finns vi representerade i hela landet under varumärket Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och har ca 165 bobutiker (mäklarkontor) och över 800 medarbetare.

Vår vision
Vi skapar trygga bostadsaffärer genom livet

Våra värderingar
Vi skall vara trygga, kunniga och personliga i vårt möte med kunden.

Vårt mål
Att bli Sveriges ledande fastighetsmäklarkedja.

Vår affärsidé
Kunderna väljer oss för att vi är engagerade och kunniga, stora med bäst lokal kunskap och har högst kundnöjdhet i branschen.

Vårt erbjudande
Utveckla och erbjuda fastighetsförmedling till köpare och säljare av bostäder genom en helhetslösning med fastighetsförmedling, bank och försäkring.

 

Karriär

Vill du också jobba hos Sveriges snabbast växande mäklarkedja? Just nu har vi både lediga tjänster och eftertraktade traineeprogram.

Läs mer!