Om oss

Vi är stolta över att tillhöra en kundägd organisation och är glada över att ha den högsta kundnöjdheten i fastighetsmäklarbranschen (SKI 2016, 2017 och 2018). Kanske är det vår omsorg om kunderna genom livets viktigaste affär och vår lokala närvaro och expertis som gör att vi också är Sveriges mest snabbväxande mäklarkedja.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling AB är ett helägt dotterbolag till länsförsäkringsgruppen, Länsförsäkringar AB och Länsförsäkringar Bank.

I juni 2001 startade Länsförsäkringar Skåne, länsförsäkringsgruppens första fastighetsförmedling under namnet Länshem. Idag finns vi representerade i hela landet under varumärket Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och har ca 160 bobutiker (mäklarkontor) och över 700 medarbetare.

Vår mission

Med kunskap och goda relationer ska vi vara bäst på det vi gör; att skapa trygga bostadsaffärer. Med kunniga fastighetsmäklare som har bäst lokal expertis kan vi på bästa sätt stötta kunderna genom livets viktigaste affär.

Våra värderingar

Vi skall vara trygga, kunniga och personliga i vårt möte med kunden.

Vårt erbjudande

Med försäkringsbolagen och banken utveckla och erbjuda fastighetsförmedling till köpare och säljare av bostäder. Tack vare vårt goda samarbete inom Länsförsäkringar gör att vi kan stötta kunderna på bästa sätt i en fastighetsaffär.

Våra kunder uppskattar möjligheten att smidigt få ett lånelöfte från banken, de bästa försäkringarna för det nya boendet och bra rabatter som helhetskund. På så sätt kan våra kunder, såväl köpare som säljare, vara trygga, inte bara under själva bostadsaffären, utan också genom hela livet.

Karriär

Vill du också jobba hos Sveriges snabbast växande mäklarkedja? Just nu har vi både lediga tjänster och eftertraktade traineeprogram.

Besök vår karriärsida för mer information.