Hoppa till sidinnehåll
MA60092 2000

Vi vill ge dig den bästa starten på din karriär!

Utvecklas tillsammans med oss

Vi ger dig förutsättningar för att du ska få den start och introduktion du behöver för att lyckas. Både som praktikant, trainee och nyanställd. Tillsammans ser vi till att din utvecklingskurva går som du vill ha den. Bli en del av oss – Sveriges snabbast växande fastighetskedja.

DSC01349 2000

Gör din praktik och traineeperiod hos oss:

Vi skräddarsyr både din praktik och traineeperiod efter dina önskemål. Det finns en mängd olika fördelar med att göra din praktik och traineeperiod hos oss, och variationer förekommer från kontor till kontor. Hör av dig till oss idag så kan vi börja prata om hur just din tid hos oss kan se ut.  

Är du vår nästa studentambassadör?

Som ambassadör representerar du Länsförsäkringar Fastighetsförmedling på din högskola eller ditt universitet. Var en del av oss för att få den bästa starten på din karriär, med mål om en framgångsrik karriär hos oss efter studierna.

MA85890 2000

Som ambassadör får du:

  • Delta i gemensamma LFF-aktiviteter
  • Knyta värdefulla branschkontakter
  • Studentlitteratur upp till 2 000 kronor per år
  • Skolmaterial
  • Profilkläder
  • Besöka vårt servicebolag och träffa våra jurister, vår marknadsavdelning och snacka försäljning med våra regionchefer.

En unik möjlighet

Att vara studentambassadör är en unik möjlighet att under studietiden knyta värdefulla kontakter med mäklare och franchisetagare samtidigt som du är vårt ansikte utåt och skaffar dig insikter och praktisk erfarenhet du har nytta av som mäklare. Du får chansen till bästa starten på din karriär och målet är såklart att du efter studierna blir en av oss!

Vi lägger därför stort fokus på att du inkluderas i vår gemenskap genom att delta på interna aktiviteter, t.ex. vid den uppskattade årliga kick-offen där alla franchisetagare och mäklare samlas.

Hur ser mitt uppdrag ut som studentambassadör?

Som ambassadör är du särskilt utvald att representera oss vid din högskola eller universitet under din studietid – kort och gott att vara vårt ansikte utåt och representera Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Du blir våra ”ögon och öron” gentemot andra studenter och får gärna involvera dina klasskompisar. Uppdraget kan innebära att kreativt föreslå aktiviteter vi kan genomföra tillsammans, anordna studentmingel, medverka vid våra event och nå ut till mäklarstudenterna med information och inspiration. Helt enkelt en länk mellan Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och dina studentkollegor!

Ambassadörsrekrytering pågår löpande, vi ser fram emot att höra från dig.

Vid frågor kontakta gärna:

Evelina   Henriksson

Evelina Henriksson

Rekryteringsansvarig