Hoppa till sidinnehåll
Mäklare Visning (1)

Nu söker vi vår nästa stjärnmäklare!

Hos oss finns möjligheten att utvecklas och fortsätta göra det du är bra på genom LFF Karriär! Det innebär att du kan fortsätta din mäklarkarriär under vårt starka varumärke fast med ditt eget bolag!

För oss är det inte en svår ekvation – framgångsrika resultat lönar sig. Att vara stjärnmäklare hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är en bra chans att investera i dig själv, såväl karriärs- som personlighetsmässigt. Samtidigt som du utvecklar ditt företagande får du en bra plattform att bygga kapital och påverka din egen arbetssituation. 

LFF Karriär ger dig möjlighet att planera långsiktigt genom att du i eget bolag skapar möjligheter för en bra ekonomi, en plattform för att bli partner eller kanske rent av franchisetagare!

Att vara stjärnmäklare

  • Du verkar genom ditt eget aktiebolag men mäklar under LFF - ett av Sveriges starkaste varumärken.
  • Du är en integrerad del av branschens snabbast växande kedja som ständigt expanderar med nya bobutiker från norr till söder.
  • Du tillhör en av våra bobutiker och ingår i vår familjära gemenskap i LFF.
  • Med bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak har du en stark produkt att erbjuda dina kunder. Det skapar även fler affärsmöjligheter för dig som mäklare då vi får kundleads från bank och försäkring.
  • Du får jobba i en kedja med stark tillväxtanda och stort fokus på kundnöjdhet