Hoppa till sidinnehåll
Flicka Med Katt Gård

Sälj din gård med någon som förstår livet på landet

Nära koppling till landsbygden

Länsförsäkringar har en alldeles särskilt nära koppling till landsbygden och de gröna näringarna. Det var här allt startade för över 200 år sedan och här lever vi fortfarande väldigt nära våra kunders verklighet och drömmar. Närmare än någonsin faktiskt eftersom vi idag har ett brett erbjudande med trygghet inom såväl bank och försäkring som fastighetsförmedling. Ju närmare man kommer sina kunder, desto mer anstränger man sig för dem. Och ju mer man anstränger sig, desto bättre affärer gör man.

MA49087 2000 (1)

En trygg partner

Vi har mäklare runt om i hela landet med specialkompetens inom just försäljning och värdering av gårdar, lantbruk och skog. Vi vill vara en trygg partner i ditt livs största affär och finnas där för att stötta och svara på frågor från första mötet till att sista pappret är påskrivet.

Traktor

Vi hjälper dig genom hela affären

När du bestämt dig för att sälja din gård kan vi följa dig genom hela affären. Från planering, kostnadsfri värdering, prospekt och försäljning till goda råd om sparande, försäkringar och pensioner. Såväl juridiskt som ekonomiskt.

Ska du köpa en gård hjälper vi dig självfallet hela vägen från lånelöfte och ekonomisk rådgivning till ett förmånligt försäkrat lantbruk. Samla försäkringar, lönekonton och sparande hos oss. Det lönar sig.