Hoppa till sidinnehåll
Hållbarhetslofte

Mäklarstories

Berättelser och erfarenheter från några av våra medarbetare.

Härnösand Gänget

Våga prova nytt sätt!

Jennie är mäklare i grunden, har jobbat som assistent de senaste åren och berättar nu för oss hur glad hon är att hon fått prova på den mer övergripande rollen som kontorschef.

Gruppbild Motala

I Motala har man lång erfarenhet av att jobba tillsammans

På bobutiken i Motala har man lång erfarenhet av att jobba hårt tillsammans och sedan unna sig något härligt. Men det har inte alltid varit så.

Nabil Hadji

Nabil valde Länsförsäkringar Fastighetsförmedling för värderingarna

Nabil valde Länsförsäkringar Fastighetsförmedling främst för värderingarna bolaget har, men också för möjligheten att arbeta inom bolaget i hela Sverige.

Elna Nilsson 2

Elna Nilsson är mäklare in i själen

Elna började sin karriär som ingenjör men kände snart att hon ville testa på mäklaryrket. Det som lockade henne mest var tanken på att få vara sin egen och att inte bli styrd.

Linda Karlsson FT Ostersund

Linda - fokus på ledarskap

Många av våra mäklare är kvinnor, ca 50%. Flera av dem är Franchisetagare. Vi har pratat med Linda Karlsson i Östersund om hur hon ser på ledarskap och om hur det är att vara en kvinnlig förebild i vår kedja.

Kontakta Oss Karriar

Jobba med oss!

Vi vill ha kontakt med dig som brinner för fastighetsmäklarbranschen - oavsett om du har lång arbetslivserfarenhet eller är student i början av karriären.