Hoppa till sidinnehåll
Hållbarhetslofte

Mäklarstories

Berättelser och erfarenheter från några av våra medarbetare.

Vi värderar mer, vad värderar du?

Vi som jobbar här värderar mer än bara bostäder. Vi skapar mervärde för människor, både för våra kunder och för våra medarbetare. Läs mer om våra medarbetares erfarenheter och berättelser om hur det är att jobba hos oss.

Stojan Röd

Från fotboll till mäklare

Det är officiellt vår och gräset börjar bli grönt i stora delar av landet. Vissa får allergi. Andra får lust att spela fotboll. För Stojan Lukivc har doften av gräs varit startskottet för Allsvenskan. Idag står doften för att det hårda arbete han lade ner i januari med lappning och bearbetning av kunder, nu kommer generera många intag, visningar och till slut bostadsaffärer.

 

Therese Fälttävlan

Från elitidrott till mäklare

Vad gör vi när det inte blir som vi tänkt oss? Och än viktigare - vad lär vi oss av det? Inom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling finns flera f.d. elitidrottare och vi blev nyfikna på hur de tränat mot medvetna mål, tagit motgångar, rest sig starka och gått vidare. Vad har de lärt sig och vad tar de med sig in i mäklaryrket?  

Möt Therese Häggsjö, f.d. elitidrottare inom fälttävlan

Härnösand Gänget

Våga prova nytt sätt!

Jennie är mäklare i grunden, har jobbat som assistent de senaste åren och berättar nu för oss hur glad hon är att hon fått prova på den mer övergripande rollen som kontorschef.

Gruppbild Motala

I Motala har man lång erfarenhet av att jobba tillsammans

På bobutiken i Motala har man lång erfarenhet av att jobba hårt tillsammans och sedan unna sig något härligt. Men det har inte alltid varit så.

Nabil Hadji

Nabil valde Länsförsäkringar Fastighetsförmedling för värderingarna

Nabil valde Länsförsäkringar Fastighetsförmedling främst för värderingarna bolaget har, men också för möjligheten att arbeta inom bolaget i hela Sverige.

Elna Nilsson 2

Elna Nilsson är mäklare in i själen

Elna började sin karriär som ingenjör men kände snart att hon ville testa på mäklaryrket. Det som lockade henne mest var tanken på att få vara sin egen och att inte bli styrd.

Linda Karlsson FT Ostersund

Linda - fokus på ledarskap

Många av våra mäklare är kvinnor, ca 50%. Flera av dem är Franchisetagare. Vi har pratat med Linda Karlsson i Östersund om hur hon ser på ledarskap och om hur det är att vara en kvinnlig förebild i vår kedja.

MA60092 2000

Jobba med oss!

Vi vill ha kontakt med dig som brinner för fastighetsmäklarbranschen - oavsett om du har lång arbetslivserfarenhet eller är student i början av karriären.