Hoppa till sidinnehåll
DSC06934 2000

I Motala har man lång erfarenhet av att jobba tillsammans

På bobutiken i Motala har man lång erfarenhet av att jobba hårt tillsammans och sen unna sig något härligt. Men det har inte alltid varit så.

Förut jobbade alla på mer individuellt och kunde inte hitta tid att prioritera de gemensamma aktiviteterna, men nu har alla förstått vikten av att jobba hårt tillsammans och sedan fira. Jag tycker det är viktigt att det inte bara är kunden som är i fokus, utan även medarbetaren, säger Niklas Wärn - franchisetagare i Motala.

Niklas Wärn

”Det är kvaliteten på affären som räknas, inte hur mycket pengar vi kan kräma ut i varje läge. Om alla inblandade är nöjda och första affären blir bra, vet vi att alla är nöjda och att vi får ett fortsatt bra samarbete och fler affärer”


Niklas Wärn - Franchisetagare Motala

Saker vi gör för att vara ett vinnande och hållbart team:

  • Varje vecka belönar vi både personliga och gemensamma prestationer och mål. För oss är det viktigt att alla bidrar när det behövs så att vi firar gemensamma framgångar. Tex om någon är sjuk, har vi alltid frivilliga som går in och täcker upp, för vi vill vinna tillsammans och på lång sikt.
  • Några gånger i månaden spelar vi padel tillsammans och vi har även ett gemensamt PT pass på gymmet då vi även bjuder in banken till vissa pass. För vi vill att alla som jobbar ihop ska må så bra som möjligt.
  • Vi jobbar också mycket med externa event med kunder. Och det mår ju även vi bra av. Det kan vara allt från att cykla mtb med After Bike, till att vi arrenderar en krog så det bara är våra kunder på plats.

Planerar för gemensam tid

Den stora skillnaden nu är att vi planerar för gemensam tid och att vi jobbar för att må bra på lång sikt. Så mitt tips är att planera det individuella arbetet, prioritera gemensamma aktiviteter, och stötta varandra i vardagen så mår alla bra på lång sikt.

Jobba med oss!

Vi vill ha kontakt med dig som brinner för fastighetsmäklarbranschen - oavsett om du har lång arbetslivserfarenhet eller är student i början av karriären.